Villa Prato Brașov Brassó (Románia)

Villa Prato Brașov Brassó

Prato Brașov, ,
Foglalható , 6 szoba, 18 férőhely, háziállat nem hozható

A Prato Brașov hat ízlésesen berendezett, barátságos szobával várjalegfejlettebb városában szállást keresőket. Ha autóval érkezik, azt felár ellenében a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes szobákban légkondícionálás biztosított (erről az egyes szobák adatlapján tud meggyőződni). Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Boldogasszony temploma a szálláshelytől 400 méterre, a Tanácsháza 700 méterre, a Katalin kapu 900 méterre, a Brassói erőd 1 km-re, a Fekete templom 800 méterre, a Brassói Neológ Zsinagóga 1.1 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. Igény szerint akár reggelit is válaszhat. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A Prato Brașov a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 100%. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul, spanyolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Prato Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 18 férőhely

Tisza Corner Hotel-Szeged-38483

Tisza Corner Hotel Szeged

Luxusvilla Medencével 18613-Vir-38686

Luxusvilla Medencével Vir, horvát tengerpart