Zen Boutique Hostel Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Zen Boutique Hostel Cluj-Napoca Kolozsvár

Zen Boutique -Napoca, Hostel, ,
Foglalható , 8 szoba, 32 férőhely, háziállat nem hozható

Ha hostelt keres egy kellemes romániai pihenéshez, tekintse meg a Zen Boutique Hostel -Napoca ajánlatát. A hostel három kényelmes szobában köszönti Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén felár ellenében helyben is leparkolhatja autóját. A Zen Boutique Hostel -Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Széky palota 900 méterre, a Szabók bástyája 300 méterre, a Nemzeti Színház100 méterre, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 1 km-re, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 1.5 km-re, a Mátyás király szülőháza 800 méterre, a Bánffy-kastély 600 méterre, a Szt. Mihály templom 500 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglaláshoz a Zen Boutique Hostel -Napoca a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. A szálláshely munkatársai angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Zen Boutique Hostel -Napoca árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
8 szoba, 32 férőhely

Apartel Cermar Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39794

Apartel Cermar Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)

Pest-Buda Design Hotel-Budapest-35797

Pest-Buda Design Hotel Budapest, 10 szoba 20 férőhely