ZEN Penthouse Suites Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

ZEN Penthouse Suites Cluj-Napoca Kolozsvár

ZEN Penthouse Suites -Napoca, ,
Foglalható , 9 , 27 férőhely, háziállat nem hozható

Látogassa meg át és legyen a ZEN Penthouse Suites -Napoca vendége egy emlékezetes utazásra. Két barátságosan berendezett, kényelmes lakosztályban szállhatnak meg a Mátyás király szülőházának és az erdélyi kultúra legnagyobb alakjainak nyughelyet adó településen az vendégei. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, mivel a lakosztályokban légkondícionáló üzemel. A lakosztályhoz saját fürdőszoba tartozik. A ZEN Penthouse Suites -Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
1 km-re van a Bánffy-kastély, 1 km-re a Mátyás király szülőháza, 800 méterre a Nemzeti Színház, 1.1 km-re az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 1.1 km-re a Szabók bástyája, 1.1 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 1 km-re a Szt. Mihály templom, 700 méterre a Széky palota.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A ZEN Penthouse Suites -Napoca a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezés időpontja 00:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 12:00. A szálláshely munkatársai angolul, románul és olaszul tudnak kommunikálni Önnel.

ZEN Penthouse Suites -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
9 apartman, 27 férőhely

Apartament Erica-Mamaia-40148

Apartament Erica Mamaia (Románia)

Pensiunea Max Cluj-Napoca-Kolozsvár-40368

Pensiunea Max Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)