Zian Studio Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Zian Studio Sibiu Nagy-Szében

Zian Studio Sibiu, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Ha ába tervezi épp utazását és szálláshelyet foglalna, javasoljuk fontolja meg a Zian Studio Sibiu által kínált lehetőségeket is. Egy kényelmes szobával és egy apartmannal várja vendégeit Nagyszebenben az apartman. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Mindegyik szobában és apartmanban van fürdőszoba. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
900 méterre van a Szentháromság-székesegyház, 1.3 km-re a Várostorony, 1.1 km-re a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 1.4 km-re a Hazugok hídja.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és bankkártyával fogadja el. A foglaláshoz a Zian Studio Sibiu a sikeres visszaigazolást követően egy éjszakányi előrefizetést kér Öntől. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 12:00. Angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Zian Studio Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 2 férőhely

Garden Club Panzió-Balatonmáriafürdő-31177

Garden Club Panzió Balatonmáriafürdő, 13 szoba 36 férőhely

Apartament Onix Blue Aragonit-Mamaia-40324

Apartament Onix Blue Aragonit Mamaia (Románia)