Siófok Aranyparton vízparttól pár lépésre apartman kiadó

Berzsenyi Utcai Apartmanház Siófok

Berzsenyi Utcai Apartmanház-Siófok-27738

Berzsenyi Utcai   Aranypart legszebb részén kiadó. Az világos, szellős, Balatonra néző, udvarában gyönyörű fenyőfák és köztük rálátás a Balatonra. Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó helyen található. A szabadstrand mindössze pár lépés, buszmegálló a ház előtt, így akik tömegközlekedéssel érkeznek, azoknak is tökéletes megoldás.

A sétálóutca 15-20 perc gyalog, vagy helyi járatos busszal 3 megálló. A Galérius termál és szintén 20 perc séta vagy 3 megálló busszal ellenkező irányban. Élelmiszerbolt kb. 2 perc az 5. háznál. Hajóállomás szintén közel, a sétálóutca végén található.

Az Apartmanhoz legközelebb eső étteremben Kb. 50 méter, 20 százalék kedvezmény várja kedves vendégeinket, ahol fizetni Szépkártyával is lehetséges. Ezen kívül számtalan szórakozási lehetőség áll rendelkezésre a közelben, mint a Plázs, a vízisí pálya, a szabadtéri színpad koncertekkel, hajókirándulás, vadas park, városnézés kisvonattal, 15-20 percre autóval 2 kalandpark stb. Az másfél szobás, 3D TV 50 csatornával, ingyen , új konyhabútor és hűtőszekrény. Járművek elhelyezése zárt helyen, az udvarban, két külön kapubeálló. ()

Berzsenyi Utcai képek

Foglalható április-október, , férőhelyek max. 0 fő, háziállat hozható.

Berzsenyi Utcai árak

Szállásdíj 3000-5000,-Ft/fő/éj, mely függ a személyek számától, a szezontól és a tartózkodási időtől. 3 éves korig ingyenes.

ajánlatkérés (emailben)

ILikeBalaton 925-Balatonszárszó-27359

Közvetlen vízparttal rendelkező jakuzzis önálló nyaralóház kiadó

Napsugár Apartmanház-Balatonlelle-23281

Balatonlellén nyaraló kiadó 200 méterre a strandtól