Hideout Tanya a Körös-folyó Túrtő partján, Mezőtúrtól 10 km-re

Hideout Tanya Mezőtúr

Hideout Tanya-Mezőtúr-27527

Hideout  Hideout a Körös-folyó Túrtő vízpartján található közelében. A 125 méteres vízparttal rendelkezik. A folyó partján csak hétvégi házak találhatók.

Ideális hely családok és baráti társaságok számára, akik természetes környezetben pihenhetnek, és horgászni és vadászni akarnak. A turisták itt találják meg a valódi magyar puszta legjobb élményeit. A ház két szintes, az emeleten 4 hálószoba, egy WC-vel felszerelt zuhanyzó és egy több mint 300 DVD-filmmel ellátott TV szoba, sakk, játékkártya, gyerekjáték és egy kihúzható kanapé.

A földszinten egy amerikai konyha, fürdőkádas fürdőszoba, mosógép és külön WC található. 10 ember kényelemesen elfér. A nappaliban kihúzható kanapé és is található. A konyha teljesen felszerelt, mosogatógéppel rendelkezik. Grillezhet és bográcsolhat a kertben. Különféle sportlehetőségek is vannak, asztalitenisz, tollaslabda, frizbi, foci. A házat csak csónakkal lehet megközelíteni, pár perc alatt át lehet evezni, parkolás a túlparton, 3 autónak tudunk parkolást biztosítani. A házhoz csónakot is biztosítunk. ()

Hideout képek

Foglalható március-november, , férőhelyek max. 10 fő, háziállat ingyenesen hozható.

Hideout árak

A ház 50 000,-Ft/éj.

3 napnál hosszabb foglalás esetén 10% kedvezmény,
7 napos foglalások esetén 15% kedvezmény.

ajánlatkérés (emailben)

Tavi Vendégház-Szentgotthárd-8469

Az Őrségben Szentgotthárdon apartmanok szobák kiadók

Nemesdombi Vendégház-Vászoly-9867

Nemesdombi Vendégház Vászoly, önnálló ház, kerttel