Nagyszéksósi Kulcsosház, Gyermek és Ifjúsági tábor kedvező árakkal

Nagyszéksósi Kulcsosház Mórahalom

Nagyszéksósi Kulcsosház-Mórahalom-17584

Nagyszéksósi  A Nagyszéksósi , Mórahalomtól 5 km-re, az M5 autópálya Röszkei lehajtójától irányában 6 km-re érhető el a Nagyszéksós-tó közvetlen szomszédságában. A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának közigazgatási területén lévő Körös éri Tájvédelmi Körzet szívében található. Számos túraútvonal és kiépített tájékoztató táblás tanösvény várja a természetkedvelőket. Megtekinthető a Nagyszéksós tavi bivalygulya dagonyázása, megfigyelhető a Madarász tó csodás madárvilága, és felfedezhetők a Csipak-semlyék védett orchideái is.

A Nagyszéksósi Iskola felújított épületei, az Öreg- és az Újiskola valamint az Ökoház turistaszállásként üzemel. Az Újiskola épületében 18 fő elszállásolására van lehetőség. Az Öregiskolában, egy 10 és egy 12 fős szoba mellett, két darab 1 fős nevelői szoba és egy közös társalgó szolgálja a vendégek kényelmét. Az Ökoházban 3 szobában összesen 6 +2 fő elszállásolására van lehetőség, melyhez önálló, közös konyha tartozik. (EG19016116)

Nagyszéksósi képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, igény esetén reggeli, ebéd, vacsora férőhelyek max. 50 fő, háziállat nem hozható.

Nagyszéksósi árak

Kedvezmények foglalás esetén

A csoport részére 1 ingyenes túrát biztosítunk.
A kedvezmény értéke: 12000,-Ft
Választható programok min 12000,-Ft/max. 30 fő csoport áron. Pl. : kézműves foglalkozás is
rendelkezésre áll, amennyiben a csoport igényli.
2.) Csendes, nyugodt környezetben minőségi szálláshely szolgáltatás alacsony áron.
Szállás: 3000,-Ft/fő/éj (18 év felett IFA, 500,-Ft/fő/éj)
Ízletes ételek, kedvező áron, 3150,-Ft/fő/nap (A reggeli svédasztalos jellegű, az ebéd menü jellegű, a vacsora főtt étel).

ajánlatkérés (emailben)

Zöldike Vendégház-Békésszentandrás-29274

Medencés, klímás, vízparti nyaraló kiadó a Körösön

Körösparti Gerendaház-Békésszentandrás-26097

Erdélyi Gerendaház kültéri medencével a Körös partján