Balaton Zamárdi Sound Strand Fesztivál apartmanlakások kiadók

Szent Kristóf Apartmanház Zamárdi

Szent Kristóf Apartmanház-Zamárdi-21872

Szent Kristóf  6 és 8 főre ideális tágas kiadó apartmanokat kínálunk Zamárdiban. Az apartmanok mind önálló lakóegységek, három hálószobásak franciaággyal, amerikai konyhás nappalival, saját szeparált terasszal, és külön bejárattal rendelkeznek.

A nappalik szép nagyok 30nm így kényelmesek, a fürdőhelyiség és a toalett külön helyiségben található. A konyha felszerelt: gáztűzhely sütővel, mikrosütő, hűtő, edények, étkészlet és evőeszközkészlet rendelkezésre áll. Ágyneműt biztosítunk.

A szálláshely komoly előnye az ingyenes , amely végighúzódik partján és kifejezetten , ligetes terület, vannak öltözők, és minden ami szükséges lehet. Más időszakban is lehet kiadó , is ideális, nagy nappali nagy kert és a strandon is kifejezetten gyerekbarát, tavaly építettek új játszóteret pont a mi részünkön.

A sound fesztivál helyszínétől 2 km-re van, autóval 4 perc forgalom nélkül a google térkép szerint, gyalog sétálva 20 perc. A strandtól 10 perc séta 500 méter, és 400 méter a központtól üzletek, sportpálya, vonatállomás, éttermek, kávézók, sörözők vannak. A ház mindenhez közel van, mégis távol a nagy hangzavartól, elég rejtetten, egy nagy zöld kert mélyén.

Szent Kristóf Apartmanház képek

Foglalható májustól-szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 16 és háziállat nem hozható.

Szent Kristóf Apartmanház árak és kedvezmények

Sound fesztivál 8 000,-Ft/fő/éj
Strand fesztivál: 7 000,-Ft/fő/éj

A fesztiválok időszakában minimum 5 éjszakára és 6-9 főre adjuk ki az apartmanokat. A foglaló a teljes összeg 50%-a.

ajánlatkérés (emailben)

Moson Patak Vendégház-Nagymaros-25968

Dunakanyarban kétszintes 8 fős vendégház kiadó

Klára Nyaralóház-Balatonfenyves-27440

Klára Nyaralóház egy hangulatos balatonfenyvesi családi nyaraláshoz