Balaton Zamárdi Sound Strand Fesztivál apartmanlakások kiadók

Szent Kristóf Apartmanház Zamárdi

Szent Kristóf Apartmanház-Zamárdi-21872


Szent Kristóf  6 és 8 főre ideális tágas kiadó apartmanokat kínálunk Zamárdiban. Az apartmanok mind önálló lakóegységek, három hálószobásak franciaággyal, amerikai konyhás nappalival, saját szeparált terasszal, és külön bejárattal rendelkeznek.

A nappalik szép nagyok 30nm így kényelmesek, a fürdőhelyiség és a toalett külön helyiségben található. A konyha felszerelt: gáztűzhely sütővel, mikrosütő, hűtő, edények, étkészlet és evőeszközkészlet rendelkezésre áll. Ágyneműt biztosítunk.

A szálláshely komoly előnye az ingyenes , amely végighúzódik partján és kifejezetten , ligetes terület, vannak öltözők, és minden ami szükséges lehet. Más időszakban is lehet kiadó , is ideális, nagy nappali nagy kert és a strandon is kifejezetten gyerekbarát, tavaly építettek új játszóteret pont a mi részünkön.

A sound fesztivál helyszínétől 2 km-re van, autóval 4 perc forgalom nélkül a google térkép szerint, gyalog sétálva 20 perc. A strandtól 10 perc séta 500 méter, és 400 méter a központtól üzletek, sportpálya, vonatállomás, éttermek, kávézók, sörözők vannak. A ház mindenhez közel van, mégis távol a nagy hangzavartól, elég rejtetten, egy nagy zöld kert mélyén. ()

Foglalható május-szeptember, , férőhelyek max. 16 és háziállat nem hozható.

Szent Kristóf árak

Sound fesztivál 8 000,-Ft/fő/éj
fesztivál: 7 000,-Ft/fő/éj

A fesztiválok időszakában minimum 5 éjszakára és 6-9 főre adjuk ki az apartmanokat. A foglaló a teljes összeg 50%-a.

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 30/2101388

RSD Gyönyszeme-Ráckeve-20285

Közvetlen vízparti horgászszállás kiadó saját motorcsónakkal

Mónika Apartman-Badacsonytomaj-18197

Apartmanház a Vulkánok völgyében Badacsonytomajon