Katalin Vendégház Vásárosnamény

Katalin Vendégház Vásárosnamény

Katalin Vendégház-Vásárosnamény-29045

Katalin  Üdvözlöm Önöket a Katalin Vendégház – Portán. Töltsön el Nálam néhány kellemes napot. Vendégházunkban 8-10 főt tudunk fogadni. Családok, baráti társaságok számára ideális nyaralási lehetőség, kellemes udvari környezetben, pár száz méterre a -parttól, valamint pár km-re a Szilva Termál- és Fürdőtől. Szép udvari környezetben várom vendégeimet.

Köszöntöm Önöket a Bereg kapujában a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyók találkozásánál. Ha meglátogat minket, részese lehet azoknak az élményeknek, amiket a környékünk nyújtani tud Önöknek. Töltse nálunk vakációját, tekintse meg a város értékeit; a Beregi Múzeumot a felújított Tomcsányi kastélyban, az iskolatörténeti kiállítást az Eötvös család egykori kúriájában és a műemlék református templomot.

Fedezze fel a varázslatos Felső- Tisza vidéket. A gergelyiugornyai Tisza-partot naponta több tízezren keresik fel. A Tisza, a napfény és a homokföveny szerelmesei egyedi hangulatú strandot találnak nálunk, ahová érdemes az egész családdal elindulni. Akik fürdőzés közben szórakozásra vágynak, ajánljuk a Tisza-part szabad strandjához közel lévő Atilantika Vízividámparkot. A város központjában lévő Szilva Termál és Wellness Fürdő szolgáltatásait élvezhetik, ha a termál gyógyító melegére, pihenésre vágynak. (MA20002859)

Katalin Vendégház képek

Foglalható májustól-szeptemberig, , férőhelyek max. 8 és háziállat hozható.

Katalin Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Atlantika Vízividámpark 400 m
Szilva Termál- és Wellnessfürdő 2.2 km
Hunor Vadászati Kiállítás 2.6 km
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
3 éves korig ingyenes
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
Macska bevihető
3 szoba, 8 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Art Hotel-Szeged-29005

Art Hotel Szeged

Erkel Vendégház-Balatonkenese-25831

Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén