Ágnes Almái Présház Kisapáti

Ágnes Almái Présház Kisapáti

Egy présházat kínálok, ami a Szent-György hegyen, a bazaltorgonák alatt, a Balatontól 7 perc autóútra helyezkedik el, gyönyörű környezetben. A hegyünk, mögött emelkedik ki a Tapolcai medencéből. A ház erkélyéről pazar kilátás nyílik a Káli medence hegyeire, mint a Csobánc, .

Szabad szemmel lehet csodálni a színes siklóernyősöket, akik a 3 km-re lévő Csobánc hegyről indulnak az erkélyünk felé (de nem kell aggódni, még nem landoltak a kertben). Ideális hely annak, aki meg szeretne pihenni, vagy szeretne kirándulni, biciklizni, de mindeközben a borozásról sem mondana le.

A Szent-György hegy borainak már semmi szégyenkezni-valójuk nem kell, hogy legyen a vagy a Somló hegy mellett… A Kék Túra útvonala, a Bazaltorgonák felé éppen a ház mögött halad el, így reggel már lehet is venni a túrabakancsot. A ház 60 m2, két szoba, nagy terasz, pince, max. 4 férőhelyes.

Nemrégen teljesen új bútorok, textíliák és eszközök kerültek a házba. Ágnes almái-nak neveztem el, mert érkezésemkor éppen egy almafa kínálta a gyümölcseit. Egyébként szőlő és más gyümölcsfák is vannak a hatalmas birtokon (4500m2 tartozik a házhoz, ami mind a kedves látogatóé lesz a kibérelt időszakra).

Borszelekciót bekészitünk a kedves vendégeknek. Amennyiben pedig művészeti vénája van a kedves vendégnek, ezt kifejezheti üvegfestéssel, akrilfestéssel, amelyhez bekészitjuk az eszközöket. Az alkotásokat pedig el lehet vinni, vagy a házban is lehet hagyni az utókorra. 🙂 A ház fatüzelésű kandallóról és norvég kiegészítő fűtőtesttekkel fűtött, ezért a hűvös beálltával ezt figyelembe kell venni.

A vizellátást hozatott ivóvizzel, forrásvizzel és/vagy szürt esővizzel oldjuk meg. A vendégek kérése szerint igazitjuk a vizcsapot, hogy milyen vizből legyen az ellátás. ¤ 15% kedvezményt adunk 7 éj és azon túli foglalásnál ¤ Július és Augusztus hónapban viszont csak 3 éjszakára foglalható (2 éjszaka is 3 éj áron).

Ágnes Almái Présház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: március 10. – október 30.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 szoba, 3 férőhely

Margit Apartman-Siófok-32449

Margit Apartman Siófok

Polyák Villa-Révfülöp-32024

Polyák Villa Révfülöp