Vendégház medencével, jakuzzival, infraszaunával 2-16 fő

Szágyi Vendégház Szágy


Szágyi  Szeretne elbújni a világ elől? Nálunk megteheti, szomszédok nélkül. A szállás tökéletes kikapcsolódást nyújt , baráti társaságoknak, kisebb max. 16 főig, akik csak egyedül, más vendégek és kíváncsiskodó tekintetek nélkül szeretnék élvezni pihenésüket. Gyönyörű kilátás nyílik a portát körülvevő erdőkre. Csendes, nyugodt környezet fogadja az idelátogatókat.

Mindig csak egy csoport van a házban. Ez lehet akár 2 fő is. min. 2 éjtől Szerelmes hétköznapok csomag= vasárnaptól csütörtökig, nem kiemelt, nem nyári időszakban foglalható. Bármilyen idő is legyen akkor is kihasználhatja ingyenes lehetőségeket. Fedett, használható lehetőség a szállás mellé: infra-szolár szauna, fűtött , . Főzésre teljesen felszerelt konyha, nappali és ebédlő található.

Az udvaron egy 25 fős filagória, grillezésre alkalmas fedett konyhasarok is a vendégek rendelkezésére áll. Mini Golf pálya, Horgászati lehetőség a közelben, , Gombaszedési program, Kincskereső program. Érdeklődni e-mailben, pontosan megjelölt adatokkal: időpont, felnőtt fő, gyerek létszám kor megjelöléssel. Csak így tudunk pontos árajánlatot adni. (EG19004961)

Foglalható egész évben, , férőhelyek max. 16 és háziállat nem hozható.

Szágyi Vendégház árak és kedvezmények

Szerelmes hétköznapok csomag nem kiemelt, nem nyári időszakban hétfőtől-péntekig:
Szept1-jún.15-ig.
2 fő/2éj: 41.000,-Ft
2 fő/3éj: 51.000,-Ft
2 fő/4éj: 61.000,-Ft
Gyermekkedvezmény:
2 év alatt: ingyenes.

Ajándékutalványok értékesítése, ami SZÉP kártyával is vásárolható.

ajánlatkérés (emailben)

Tel. +36 30/3841684

Stefánia Vendégház-Békésszentandrás-27093

Medencés, jakuzzis nyaralóház a Körösnél Stefánia Vendégház

Kertész Vendégház-Zamárdi-13381

Zamárdi szállás kiadó a Kertész Vendégházban a Balatontól 100m-re