Aquilo Hotel Panoráma Tihany, 36 szoba 82 férőhely

Aquilo Hotel Panoráma Tihany


Foglalható májustól-szeptemberig, 36 szoba, 82 férőhely, háziállat nem hozható

Az Aquilo Hotel Panoráma a Tihanyi félsziget füredi oldalán, közvetlenül a partján fekszik. A három épületében összesen 33 légkondicionálható szoba, 2 családi szoba és 1 kellemes hangulatú várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó Vendégeinket.

A szobák egy része a Balatonra néz. Reggelente a teraszon ülve, a reggeli kávét kortyolgatva csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, este pedig az éjszakai látványa nyújt felejthetetlen élményt, miközben élvezettel kóstolgatják borvidékünk nemes nedűit.

Napközben a füves magánstrandján élvezhetik a hűsítő hullámait és a nyári napsugarak melegét. A szállodához tartozó nyírfákkal és fűzfákkal borított szigeten,, mely a Balatonon egyedülálló- a horgászok és a napozás szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára a előtt haladó út kiváló kiindulási pontot biztosít a -parti, illetve a - felvidéki kerékpártúráknak. Szállodánkban a legkisebbek sem maradnak élmény nélkül, gyermeksarokkal és egyre növekvő játéktárral várjuk kis Vendégeinket.

Aquilo Hotel Panoráma árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Nyitvatartás: május 21. – szeptember 2.
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
36 szoba, 82 férőhely

Luxusvilla Medencével 18614-Vir-38687

Luxusvilla Medencével Vir, horvát tengerpart

Hotel Palota Budapest