Új balatoni panorámás ökoapartman rusztikus kovácsműhelyből

Halász Apartman Balatonfüred

Halász Apartman-Balatonfüred-25595

Halász  A Rusztikus egy száz éves műemlék kovácsműhely lett kialakítva a igényeknek megfelelően óvárosában a központban. Egy kandallós kőházban, padlófűtéssel négy szobával és külön kerttel. minden évszakban és Szilveszterre is ideális. Ökoház, mert az áramigényét legnagyobb részt napelemmel termeli meg. Egy kandallós kőházban, négy szobával, külön kerttel, gyümölcsfákkal, nagy balatoni terasszal és egy fürdődézsával teszi teljessé a nyaralás élményét.

A ház zárt parkolóval biztosítja a vendégek, az appartman egy hatalmas nappaliból, 3 tetőtéri lakószobából, előszoba konyhából és káddal felszerelt fürdőszobából áll. A konyha felszerelt. A parti sétány, a strandok éttermekkel, kávézókkal 30 perces sétával elérhetők. Az egész ház, zárt napos kert csak a vendégeké.

A Balatoni 20 perc, az utcavégén jár óránként a Füredi kisvasút, ami köröz a parti sétány és az óváros között. Élelmiszer boltok, éttermek megtalálhatók. Középkori romtemplom, kiránduló, kilátóhely, valamint focipálya, teniszpálya, lovaglás 20 perc sétára. Kisvasút óránként, helyi buszjárat, buszmegálló 100 méterre. Minimum éjszaka: 4 éjszaka. (MA20011372)

Halász képek

Foglalható , , férőhelyek max. 10 fő, háziállat hozható.

Halász árak

Minimum éjszaka: 5 éjszaka
Napidíj a teljes házra: 60.000,-Ft/éj
Takarítási dij: 9000,-Ft/alkalom
Kaució: 40.000,-Ft

Szilveszterre 70.000,-Ft/éj, minimum 3 éjszaka.
Maximum 10 fő fér el.

ajánlatkérés (emailben)

Hernád-Party Üdülőház-Pere-17392

Hernád-Party Üdülőház Pere 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobák

Colibri Guesthouse-Keszthely-29010

Colibri Guesthouse Keszthely