Új dézsafürdős ökoapartman régi kovácsműhelyből kiadó

Halász Apartman Balatonfüred

Halász Apartman-Balatonfüred-25595

Halász  A Rusztikus Apartman egy száz éves műemlék kovácsműhely lett kialakítva a igényeknek megfelelően óvárosában a központban. Egy kandallós kőházban, padlófűtéssel négy szobával és külön kerttel. minden évszakban és Szilveszterre is ideális. Ökoház, mert az áramigényét legnagyobb részt napelemmel termeli meg. Egy kandallós kőházban, négy szobával, külön kerttel, gyümölcsfákkal, nagy terasszal és egy fürdődézsával teszi teljessé a nyaralás élményét.

A ház zárt parkolóval biztosítja a vendégek, az appartman egy hatalmas nappaliból, 3 tetőtéri lakószobából, előszoba konyhából és káddal felszerelt fürdőszobából áll. A konyha felszerelt. A parti sétány, a strandok éttermekkel, kávézókkal 30 perces sétával elérhetők. Az egész ház, zárt napos kert csak a vendégeké.

A Balatoni 20 perc, az utcavégén jár óránként a Füredi kisvasút, ami köröz a parti sétány és az óváros között. Élelmiszer boltok, éttermek megtalálhatók. Középkori romtemplom, kiránduló, kilátóhely, valamint focipálya, teniszpálya, lovaglás 20 perc sétára. Kisvasút óránként, helyi buszjárat, buszmegálló 100 méterre. Minimum éjszaka: 4 éjszaka.

Halász Apartman képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 10 és háziállat nem hozható.

Halász Apartman árak és kedvezmények

Minimum éjszaka: 4 éjszaka
Főár: 10.000,-Ft/éj
Takarítási dij: 9000,-Ft/alkalom
Kaució: 40.000 FT

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 70/3176969

Tihany-Klára Apartmanház*

Tihanyban Balatoni panorámás apartmanok

Gyékényes-Horgásztó Nyaraló*

Gyékényesen közvetlen vízparton nyaralóházak, horgászházak kiadók