Pálma Apartmanház Harkány, a harkányi gyógy, és strandfürdő közelében

Pálma Apartmanház Harkány

Pálma Apartmanházunk főutcájától 5 percnyi, a és a bejáratától 7-10 perc kényelmes sétára található csendes, zöldövezeti környezetben.

Vendégeinket 3 lakószinten, 4 apartmanban, és 3 szobában fogadjuk. Az apartmanok 2-3-4 fősek, a 2 ágyas szobák pótágyazhatóak. Minden apartmanhoz, és szobához saját fürdőszoba, WC tartozik, LCD televízióval felszereltek, ingyenes WIFI interneteléréssel.

Az apartmanok saját konyhával rendelkeznek, továbbá a 2-3 fős apartmanoknak van saját, teraszuk és erkélyük. A 4 fős apartmanban 2 külön hálószoba, konyha és fürdőszoba található, továbbá klímával ellátott. A földszinten található közös konyha, étkező, nappali valamint és udvar minden vendégünk rendelkezésére áll.

A mediterrán hangulatú, pálmaházas kb. 60m2-es földszinti nappali, étkező konyha rész ideális nagyobb családi, baráti és céges összejövetelek lebonyolításához. A kertben lehetőség van grillezésre, szabadtéri időeltöltésre, szórakozásra. Vendégeink számára a parkolásra az épület előtti parkolóban és a ház melletti zöldterületen van lehetőség. Legyen Ön is a vendégünk.
Pálma Apartmanház,
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 21 férőhely, háziállat nem hozható.

Pálma Apartmanház árak

2 fős : 7.000,-Ft/éj.
3 fős apartman: 8.900,-Ft/éj.
4 fős apartman: 12.800,-Ft/éj.

2 fős szoba: 5.800,-Ft/éj.
3 fős szoba: 7.700,-Ft/éj.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Mini Apartman-Eger-16231

Pihenjen a légkondicionált Mini Apartmanban az egri várnál

Fried Kastélyszálló Resort-Simontornya-38375

Fried Kastélyszálló Resort Simontornya