Anck-Su-Namun 2 vízparti horgásznyaraló egész évben

Anck-Su-Namun 2 Gyomaendrőd

Anck-Su-Namun 2 Nyaralóm festői környezetében van a Bónom-zugi holtágnál. A nyaralómhoz kövesút aszfalt vezet. Teljesen egészében közvetlen vízparti.

A nyaralóm teljesen körbe kerített és a két nyaralóm között 50 méter a távolság. A nyaralóm két szintes. A földszinten van étkezős nappali vízpartra néző terasszal, konyha, zuhanyzós fürdő, WC, és 1 francia ágyas szoba szintén vízpartra néző. A földszinti nappaliban lévő sarokülő kihúzhatós. Emeleten 2 szoba, ebből 1 vízpartra néző. Távirányításos elektromos bejárati kapu van. Fedett autó beálló 2 autónak, de több autó is kényelmesen elfér a területen. Maximális fekvő férőhely 9 fő, de sátorozási lehetőség is van. A nyaralóm francia ágyakkal, egyszemélyes ágyakkal.

Csónakázási lehetőség is van. Fürdési lehetőség. Hatalmas nagy betonstég van időjárástól fedett. Horgászni akár egyszerre 3-4 ember is tud. Nyársalási, főzési, sütési, grillezés, bográcsozási lehetőség. Teljesen felszerelt a nyaraló, evő eszközök, bogrács, tűzifa, inverteres klíma, elektromos kerámia lapos tűzhely, kombinált digitális hűtő, mikrosütő, elektromos kávé főző, ágynemű, LCD tv. Nyaralóim elérhetőek, bérelhetőek
Anck-Su-Namun 2,
Foglalható egész évben, 3 szoba 9 férőhely, háziállat hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Anck-Su-Namun 2 árak

25.000,-Ft/ház/éj

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Kapcsolat Anck-Su-Namun 2 közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Magyarósi Vendégház-Balatonlelle-17846

Balatonlellén 10 fős 2 szintes vendégház a Balatontól 200m-re

Sóstó Horgásztanya-Siófok-20420

Sóstó horgásztanya kiadó horgásztó partján