Horgászház Gyomaendrődön a Bónom zugi holtág partján

Bónomzug Nyaraló Gyomaendrőd

Bónomzug Nyaraló A nyaraló 2021-ben külső és belső megújuláson esett át. A 2 szintes klímatizált, teljesen felszerelt. Klímatizált, alsó szinten, egylégtérben konyha, étkező és nappali, tusolóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba várja a Vendégeket.

A nappaliban két kihúzható kanapé van. A konyha teljesen felszerelt, új konyhaszekrény, új nagyfagyasztós hűtővel 310 l, micróval, kávéfőzőkkel Dolce Gusto +presso. A felső szinten 2 külön légterü hálószoba van. A kisebbikben franciaágy, a nagyobbik szobában 3 ágy biztosítja a pihenést. A nappaliban illetve a hálószobákban nagy méretű televíziók vannak, DIGI szolgáltató csatornáival. Ágynemű biztosított, azonban törölközőről kedves Vendégeinknek szükséges gondoskodni.

A vízellátás fúrt kútból történik, tisztálkodásra alkalmas, nem ivóvíz. A 50m2, rattan ülőgarnitúrával, napozóágyakkal, fenyő asztallal, paddal, székekkel. Teraszkonyha gáztűzhellyel, sütővel, kombinált hűtővel, microval.

A vízpart 14 méter széles, a kert 165 méter hosszú. A holtág ezen a részen a legszélesebb. Szemben nincs , így a víz teljes szélességében horgászható. A kertet kőrisfák ölelik körül.
Bónomzug Nyaraló,
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 3 szoba 6 férőhely, háziállat nem hozható.

Bónomzug Nyaraló árak

Elő-, és utószezonban:
6 főig 140 000,-Ft/hét
Főszezonban:
6 főig 210 000,-Ft/hét.
A foglalásra csak heti váltásban (szombattól-szombatig) van lehetőség. Szép kártyával is lehet fizetni.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Anna Vendégház-Szarvas-27725

Körös-parti vendégház Szarvason a Kákafoki-holtágon

Zsanett Apartmanok-Vir-14443

Vir szigeten vízparti apartmanok magyar tulajdonostól kiadók