Elizabeth Hotel Gyula

Elizabeth Hotel Gyula

Elizabeth Hotel-Gyula-29056


Elizabeth Hotel Élvezze Ön is az Elizabeth Hotel által nyújtott számtalan kényelmi szolgáltatást. A Gyulai Vár közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, század elei hangulatot idéző a Várfürdőtől alig 200 méterre igazi oázis mind az üzleti vendégek, mind a pihenni vágyó vendégek számára. Az Elizabeth Hotel, négycsillagos szállodája, 47 elegánsan berendezett szobával, valamint 2 lakosztállyal rendelkezik.

Kastélyjellegű szállodánk egyik épületét az Almásy-család építette 1905-ben. A másik szárnyat 30 évvel később, 1934-ben adták át. Ebben működött az Erzsébet Szeretetház, melyet a szájhagyomány szerint az Almásy-családnál gyakran vendégeskedő Erzsébet királynéról neveztek el. Szállodánk neve is ezt az emléket őrzi.

A kulináris élvezeteket a elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik. Mesebeli ihletésű Tündérkert Centrumunkban megtalálja azt a nyugalmat és számtalan feltöltődési lehetőséget, amelyekre egy hosszú, fáradt nap után testének és lelkének szüksége lehet.

Gyulai Vár ‹ 50 m
Almássy-kastély 100 m
Gyulai Várszínház 500 m (SZ19000841)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 102 fő, háziállat hozható.

Elizabeth Hotel árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (3 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
49 szoba, 102 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Kálvária Standard-Győr-29068

Hotel Kálvária Standard Győr

Komló Hotel-Gyula-28743

Komló Hotel Gyula