Érdi Varázs-Lak Apartmanház és Munkásszálló

Érdi Varázs-Lak Apartman Érd

Érdi Varázs-Lak Apartman-Érd-29246

Érdi Varázs-Lak  A munkásszálló Érden várja szeretettel a vendégeit a és teljesen felszerelt házakban. Előnye, hogy a munkásszálló Budapesthez közel található, így tökéletes lehetőséget nyújt azoknak, akik a fővárosban dolgoznak.

Az apartmanok 4, 8 vagy 12 fősek lehetnek, érdemes minden ágyat elfoglalni benne, mivel minimum 4 fős vehető ki, a szállás maximum befogadóképessége 12 fő. A szállóban használható mosógép, hűtő, tévé, emellett felár ellenében klíma is a vendégek rendelkezésére áll. Biztosítjuk az épületek teljes tisztaságát és a vendégek kényelmét.

A házhoz zárt kocsibeálló tartozik, így a parkolási lehetőség sem kérdéses. A szálló kézenfekvő környezetben helyezkedik el, így a munka után lehetőség van a kikapcsolódásra, bevásárlásra és a nézelődésre. 4 fős : 8 fős apartman: A munkásszállók egyik legkeresettebb felépítése.

A maximum 8 fő elszállásolására felszerelt házakban biztosított a pihenés, miközben bárki használhatja a háztartási gépeket mikro, sütő, hűtő, mosógép 12 fős apartman: A legjobb lehetőség nagyobb csoportok befogadására. A szálló több autónak is elegendő parkolóhelyet biztosít, a parkoló elektromos kapuval felszerelt. ()

Érdi Varázs-Lak képek

Foglalható , , férőhelyek max. 12 fő, háziállat ingyenesen hozható.

Érdi Varázs-Lak árak

4 fős apartman: 16 000,-Ft/éj
8 fős apartman: 30 000,-Ft/éj
12 fős apartman: 42 000,-Ft/éj

ajánlatkérés (emailben)

Gyöngyi Vendégház-Balatonföldvár-26030

Balatonföldváron 2 szintes, 3 szobás nyaraló a strand közelében

OlaszÉlmény-Olaszország-21890

Olasz tengerparti lakókocsis nyaralás