Érdi Varázs-Lak Apartmanház és Munkásszálló

Érdi Varázs-Lak Apartman Érd

Érdi Varázs-Lak Apartman A munkásszálló Érden várja szeretettel a vendégeit a modern és teljesen felszerelt apartman házakban. Előnye, hogy a munkásszálló Budapesthez közel található, így tökéletes lehetőséget nyújt azoknak, akik a fővárosban dolgoznak.

Az apartmanok 4, 8 vagy 12 fősek lehetnek, érdemes minden ágyat elfoglalni benne, mivel minimum 4 fős apartman vehető ki, a szállás maximum befogadóképessége 12 fő. A szállóban használható mosógép, hűtő, tévé, emellett felár ellenében is a vendégek rendelkezésére áll. Biztosítjuk az épületek teljes tisztaságát és a vendégek kényelmét.

A házhoz zárt kocsibeálló tartozik, így a parkolási lehetőség sem kérdéses. A kézenfekvő környezetben helyezkedik el, így a munka után lehetőség van a kikapcsolódásra, bevásárlásra és a nézelődésre. 4 fős apartman: 8 fős apartman: A munkásszállók egyik legkeresettebb felépítése.

A maximum 8 fő elszállásolására felszerelt házakban biztosított a pihenés, miközben bárki használhatja a háztartási gépeket mikro, sütő, hűtő, mosógép 12 fős apartman: A legjobb lehetőség nagyobb csoportok befogadására. A több autónak is elegendő parkolóhelyet biztosít, a parkoló elektromos kapuval felszerelt.
Érdi Varázs-Lak Apartman, Érd
Foglalható egész évben, 3 apartman 12 férőhely, háziállat ingyenesen hozható, SZÉP kártya elfogadás nincs

Érdi Varázs-Lak Apartman árak

4 fős apartman: 16 000,-Ft/éj
8 fős apartman: 30 000,-Ft/éj
12 fős apartman: 42 000,-Ft/éj

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 300 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Érdi Varázs-Lak Apartman közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló