Diana Club Hotel Budapest

Diana Club Hotel Budapest

Diana Club Hotel-Budapest-29082


Diana Club Hotel Diana Club Hotel 8. kerületében található . A város kedvelt nevezetességei, üzleti- és szórakozó negyede egyaránt könnyen megközelíthető a központhoz közeli elhelyezkedésünknek köszönhetően. A mind egyéni, mind csoportos vendégek elszállásolását – kihasználtságtól függően – vállalja.

A szállodánk a hatályos jogszabályoknak megfelelően 100% ban . A felújított, szépen berendezett szobáink minden korosztály számára kényelmes szálláshelyet tudnak biztosítani. A szobák 4 emeleten helyezkednek el. A szállodában egy lift üzemel, így vendégeink kényelmesen tudnak közlekedni. A szobáink közül 14 franciaágyas vagy kétszemélyes ágyas, a többi szoba külön ágyas.

A szobák többsége , kívánságuknak megfelelően babaágy elhelyezésére is nyílik lehetőség. Babaágyat térítésmentesen szolgáltatunk kisgyerekes családok részére. Kérjük, hogy franciaágy-, külön ágy-, pótágy-, illetve babaágy igényüket előre jelezzék, hogy idejében tudjunk gondoskodni az Önök kényelméről. A szállodánk svédasztalos várja vendégeit. A reggeli árát a szobaár tartalmazza. Parkolásra a előtt, az erre kijelölt helyen nyílik lehetőség. A szálloda előtti parkolás ingyenes, a parkolórész nem őrzött. (SZ19000177)


Foglalható , , férőhelyek max. 90 fő, háziállat nem hozható.

Diana Club Hotel árak

Ingyenes WIFI
szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
32 szoba, 90 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Arany Bárány Hotel-Zalaegerszeg-28419

Arany Bárány Hotel Zalaegerszeg

Halászkunyhó Nyaraláshoz A Tenger Mellett Öböl-Horvátország-28866

Halászkunyhó Nyaraláshoz A Tenger Mellett Öböl Bratinja Luka, Horvátország