Diana Club Hotel Budapest

Diana Club Hotel Budapest

Diana Club Hotel-Budapest-29082

Diana Club Hotel Diana Club Hotel 8. kerületében található . A város kedvelt nevezetességei, üzleti- és szórakozó negyede egyaránt könnyen megközelíthető a központhoz közeli elhelyezkedésünknek köszönhetően. A szálloda mind egyéni, mind csoportos vendégek elszállásolását – kihasználtságtól függően – vállalja.

A szállodánk a hatályos jogszabályoknak megfelelően 100% ban . A felújított, szépen berendezett szobáink minden korosztály számára kényelmes szálláshelyet tudnak biztosítani. A szobák 4 emeleten helyezkednek el. A szállodában egy lift üzemel, így vendégeink kényelmesen tudnak közlekedni. A szobáink közül 14 franciaágyas vagy kétszemélyes ágyas, a többi szoba külön ágyas.

A szobák többsége , kívánságuknak megfelelően babaágy elhelyezésére is nyílik lehetőség. Babaágyat térítésmentesen szolgáltatunk kisgyerekes családok részére. Kérjük, hogy franciaágy-, külön ágy-, pótágy-, illetve babaágy igényüket előre jelezzék, hogy idejében tudjunk gondoskodni az Önök kényelméről. A szállodánk svédasztalos várja vendégeit. A reggeli árát a szobaár tartalmazza. Parkolásra a szálloda előtt, az erre kijelölt helyen nyílik lehetőség. A szálloda előtti parkolás ingyenes, a parkolórész nem őrzött. (SZ19000177)

Diana Club Hotel képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 90 és háziállat nem hozható.

Diana Club Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
32 szoba, 90 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Huszár Apartman-Zamárdi-22300

Zamárdiban csendes helyen 6 fős apartman kiadó

Helló Vendégház-Bogács-28725

Helló Vendégház Bogács