Diana Club Hotel Budapest

Diana Club Hotel Budapest

Diana Club Hotel 8. kerületében található . A város kedvelt nevezetességei, üzleti- és szórakozó negyede egyaránt könnyen megközelíthető a központhoz közeli elhelyezkedésünknek köszönhetően. A mind egyéni, mind csoportos vendégek elszállásolását – kihasználtságtól függően – vállalja.

A szállodánk a hatályos jogszabályoknak megfelelően 100% ban nemdohányzó. A felújított, szépen berendezett szobáink minden korosztály számára kényelmes szálláshelyet tudnak biztosítani. A szobák 4 emeleten helyezkednek el. A szállodában egy lift üzemel, így vendégeink kényelmesen tudnak közlekedni. A szobáink közül 14 franciaágyas vagy kétszemélyes ágyas, a többi szoba külön ágyas.

A szobák többsége pótágyazható, kívánságuknak megfelelően babaágy elhelyezésére is nyílik lehetőség. Babaágyat térítésmentesen szolgáltatunk kisgyerekes családok részére. Kérjük, hogy franciaágy-, külön ágy-, pótágy-, illetve babaágy igényüket előre jelezzék, hogy idejében tudjunk gondoskodni az Önök kényelméről. A szállodánk svédasztalos reggelivel várja vendégeit. A árát a szobaár tartalmazza. Parkolásra a előtt, az erre kijelölt helyen nyílik lehetőség. A előtti parkolás ingyenes, a parkolórész nem őrzött.

Diana Club Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes
Bababarát szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
32 szoba, 90 férőhely

Corvin Holiday Apartment-Budapest-35530

Corvin Holiday Apartment Budapest, 29 apartman 120 férőhely

Duna Garden Hotel es Étterem-Budapest-35564

Duna Garden Hotel es Étterem Budapest, 21 szoba 42 férőhely