Jagello Business Hotel Budapest

Jagello Business Hotel Budapest

budai oldalán, a XII. kerületben várja vendégeit szállodánk 28 modern, légkondicionált szobával a Kongresszusi Központ és a MOM Park közelében. A hotel a belváros közvetlen szomszédságában van, kedvező tömegközlekedési lehetőséggel 112-es buszmegálló a mellett található. A szobák kényelmesen vannak berendezve, műholdas színes LED TV-vel, telefonnal és minibárral vannak felszerelve. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek zuhanyzó, WC, hajszárító.

A szállodai szoba ára tartalmazza a büféreggelit, amit kedves vendégeink hotelünk éttermi részén tudnak elfogyasztani reggel 7 és 10 óra között. A szállás összegét a hotel szabályzata szerint érkezéskor szükséges fizetni. A Jagello Hotel garázs 6 autó befogadására képes. Igénybevétele 10 €nap. Előfoglalás szükséges és a foglalás nem mondható le.

Amennyiben a parkolójában nem tudnánk helyet biztosítani, úgy a szállodával szemben található Larus Rendezvényközpont garázsában lesz lehetőség parkolni jegyet a recepción biztosítunk. Buszok részére parkolási lehetőség a MOM Park MFC Garázsban vagy a Kongresszusi Központ őrzött parkolójában van.

Jagello Business Hotel árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
28 szoba, 50 férőhely (

ABT Apartments Veres-Budapest-35415

ABT Apartments Veres Budapest, 2 apartman 7 férőhely

Szőnyi Garden Hotel Pest-Budapest-35840

Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest, 42 szoba 90 férőhely