Jagello Business Hotel Budapest

Jagello Business Hotel Budapest

Jagello Business Hotel,
Foglalható , 50 férőhely, háziállat nem hozható

budai oldalán, a XII. kerületben várja vendégeit szállodánk 28 , szobával a Kongresszusi Központ és a MOM Park közelében. A hotel a belváros közvetlen szomszédságában van, kedvező tömegközlekedési lehetőséggel 112-es buszmegálló a mellett található. A szobák kényelmesen vannak berendezve, műholdas színes LED TV-vel, telefonnal és minibárral vannak felszerelve. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek zuhanyzó, WC, hajszárító.

A szállodai szoba ára tartalmazza a büféreggelit, amit kedves vendégeink hotelünk éttermi részén tudnak elfogyasztani reggel 7 és 10 óra között. A szállás összegét a hotel szabályzata szerint érkezéskor szükséges fizetni. A Jagello Hotel garázs 6 autó befogadására képes. Igénybevétele 10 €nap. Előfoglalás szükséges és a foglalás nem mondható le.

Amennyiben a parkolójában nem tudnánk helyet biztosítani, úgy a szállodával szemben található Larus Rendezvényközpont garázsában lesz lehetőség parkolni jegyet a recepción biztosítunk. Buszok részére parkolási lehetőség a MOM Park MFC Garázsban vagy a Kongresszusi Központ őrzött parkolójában van.

Jagello Business Hotel árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
28 szoba, 50 férőhely (

Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem-Szeged-38464

Illés Hotel és Stüszi Vadász Étterem Szeged

Kuca za Odmor Nola-Crikvenica-37878

Kuca za Odmor Nola Crikvenica