Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Erkel Vendégház Balatonkenese

Erkel Vendégház-Balatonkenese-27401

Erkel  Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában. A házban egy nappali-konyha és három, francia-ágyas hálószoba van, valamint a fürdő, külön WC, illetve egy kellemes az esti beszélgetéshez.

A férőhelyek száma 6 fő. A konyha teljesen felszerelt, mosogatógép, hűtőszekrény, mikrosütő, főzőlap és teljes konyhafelszerelés, a nappaliban kábel TV és korlátlan Internet van. Az udvaron tűzrakási, grillezési lehetőség van, illetve van egy kinti zuhanyozási lehetőség is. Parkolás az udvarban.

A Vak Bottyán legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. Az Alsóréti Szabad strand egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van. (MA20001916)

Erkel Vendégház képek

Foglalható júniustól–szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 6 és háziállat hozható.

Erkel Vendégház árak és kedvezmények

35.000,-Ft/éj/ház

ajánlatkérés (emailben)

Szivárvány Apartman-Gyula-26729

Gyerekbarát szállás a Gyulai Vártól, és a Várfürdőtől kb 5 percnyi sétára

Lak Kulcsosház-Románia-19747

Erdély Lak Kulcsosház igényesen berendezve Zeteváralja