Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Erkel Vendégház Balatonkenese

Erkel Vendégház-Balatonkenese-27401

Erkel  Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában. A házban egy nappali-konyha és három, francia-ágyas hálószoba van, valamint a fürdő, külön WC, illetve egy kellemes az esti beszélgetéshez.

A férőhelyek száma 6 fő. A konyha teljesen felszerelt, mosogatógép, hűtőszekrény, mikrosütő, főzőlap és teljes konyhafelszerelés, a nappaliban kábel TV és korlátlan Internet van. Az udvaron tűzrakási, grillezési lehetőség van, illetve van egy kinti zuhanyozási lehetőség is. Parkolás az udvarban.

A Vak Bottyán legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. Az Alsóréti Szabad egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van. (MA20001916)

Erkel képek

Foglalható június–szeptember, , férőhelyek max. 6 fő, háziállat hozható.

Erkel árak

35.000,-Ft/éj/ház

ajánlatkérés (emailben)

Körösparti Gerendaház-Békésszentandrás-26097

Erdélyi Gerendaház kültéri medencével a Körös partján

Melis Kis-Nyaraló-Szarvas-24249

Nyaraló Szarvason a Körös partján arborétumnál stéggel, csónakkal