Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Erkel Vendégház Balatonkenese

Erkel Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában. A házban egy nappali, teljesen felszerelt konyha és három, francia-ágyas hálószoba van, valamint a fürdő, külön WC, illetve egy kellemes az esti beszélgetéshez. A férőhelyek száma 6 fő.

A Vak Bottyán legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. A strandon ingyenes strandröplabda pálya, szülői felügyelet melletti játszóház, új játékeszközök várják a kisgyermekes családokat. Az Alsóréti Szabad egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van.

Balatonkenese a Balatont kerülő kerékpárosok bázisa is, itt található az ország első kerékpáros élményparkja, a bringa-park, ami a gyerekek nagy kedvence, igazi terepakadályok között lehet kerékpározni.
Erkel ,
Foglalható májustól-szeptemberig 3 szoba 6 férőhely, háziállat hozható.

Erkel árak

a nyaraló 1-6 főnek: 35 000,-Ft/éj/ház
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Bauhaus Studio with Parliament View Apartman-Budapest-35471

Bauhaus Studio with Parliament View Apartman Budapest, 1 apartman 2 férőhely

Hévíz Apartmanház-Hévíz-27702

Hévíz Apartman Hévíz szívében a hévízi tó közelében