Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Erkel Vendégház Balatonkenese

Erkel Vendégház-Balatonkenese-25831

Erkel  Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában. A házban egy nappali, teljesen felszerelt konyha és három, francia-ágyas hálószoba van, valamint a fürdő, külön WC, illetve egy kellemes az esti beszélgetéshez. A férőhelyek száma 6 fő.

A Vak Bottyán legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. A strandon ingyenes strandröplabda pálya, szülői felügyelet melletti játszóház, új játékeszközök várják a kisgyermekes családokat. Az Alsóréti Szabad egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van.

a Balatont kerülő kerékpárosok bázisa is, itt található az ország első kerékpáros élményparkja, a bringa-park, ami a gyerekek nagy kedvence, igazi terepakadályok között lehet kerékpározni. (MA20001916)

Erkel képek

Foglalható májustól-szeptemberig, , férőhelyek max. 6 fő, háziállat hozható.

Erkel árak

a nyaraló 1-6 főnek: 35 000,-Ft/éj/ház

ajánlatkérés (emailben)

Harmat Házak-Balatonmáriafürdő-19476

Közvetlen vízparti vendégház saját stég és csónak Balatonmáriafürdő

Fortuna Vendégház-Abádszalók-23393

Abádszalók Tisza-tó központban a strandtól 200 m-re apartman és szobák