Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Erkel Vendégház Balatonkenese

Erkel Vendégház Balatonkenesén önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat, nem kell a kertben sem osztoznia más családokkal, csak és kizárólag egyedül nyaralhat családjával, esetleg házi kedvencével is. Kisgyermekes családoknak ideális hely, de az idősebb korosztály is nyugodtan pihenhet a csendes, mégis vidám kis zsákutcában. A házban egy nappali, teljesen felszerelt konyha és három, francia-ágyas hálószoba van, valamint a fürdő, külön WC, illetve egy kellemes terasz az esti beszélgetéshez. Az udvaron tűzrakási, , illetve van egy kinti zuhanyozási, WC-mosdó lehetőség is. Parkolás az udvarban. A férőhelyek száma 6 fő.

A Vak Bottyán strand legnagyobb strandja. közel 300 méteres partszakaszával, sok vendéglátó egységgel várja a nyaralókat. A strandon ingyenes strandröplabda pálya, szülői felügyelet melletti játszóház, új játékeszközök várják a kisgyermekes családokat. Az Alsóréti Szabad strand egy igazi családias kis strand, sok büfével, stéges lejáróval. A nyaraló a két strand között van, bármelyik irányba, kicsi sétával máris a Balatonban van. a Balatont kerülő kerékpárosok bázisa is.
Erkel Vendégház,
Foglalható májustól-szeptemberig, 3 szoba 6 férőhely, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható, SZÉP kártya elfogadás nincs

Erkel Vendégház árak

a nyaraló 1-6 főnek: 50 000,-Ft/éj/ház

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 500 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Erkel Vendégház közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló