Fitt Panzió Sásd

Fitt Panzió Sásd

Fitt Panzió-Sásd-28959


Fitt  Várja vendégeit a Fitt Söröző és . Kétágyas zuhanyzós; wifi kapcsolattal, televízióval felszerelt szobájával, kényelmes, kulturált szállást kínál az idelátogatóknak. Orfűtől 13 km az erdők, hegyek övezte kis völgy a Mecsek szívében, két fürdőzésre alkalmas, valamint 3 horgászati lehetőséggel rendelkező tavával szeretettel várja a pihenni vágyókat.

Szálláshelyünk rendelkezik hat darab szobával és egy apartmannal amiben konyha is található. Az minimum 2 napos itt tartózkodás esetén igénybe vehető. Minden szobánk klímával felszerelt. A 2018-ban teljes felújításon esett át.

Vadászat a Mecsek erdeiben, fürdőzés a 2011-ben megnyílt aquapark 26-32 C-os csúszdákkal tarkított medencéiben, 3 lovarda, borozók ez mind itt. Itt lehetősége nyílik a vízi sportokra, mint a kajak-kenu, vagy vitorlázás. Húsz kilométernyi újonnan épített -és túraútvonalak adnak lehetőséget a kirándulásra, és barlangászhat három különböző barlangban. A vidék növény- és állatvilága egyedülálló, beleértve az itt honos teknősöket, melyek az utolsók Európában. (EG19009571)


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 16 fő, háziállat nem hozható.

Fitt árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Légkondícionálás
Saját étterem
Ingyenes WiFi
7 szoba, 16 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel 87-Táplánszentkereszt-29081

Hotel 87 Táplánszentkereszt

Beach Hotel-Siófok-28621

Beach Hotel Siófok