Fitt Panzió Sásd

Fitt Panzió Sásd

Várja vendégeit a Fitt Söröző és . Kétágyas zuhanyzós; kapcsolattal, televízióval felszerelt szobájával, kényelmes, kulturált szállást kínál az idelátogatóknak. Orfűtől 13 km az erdők, hegyek övezte kis völgy a Mecsek szívében, két fürdőzésre alkalmas, valamint 3 horgászati lehetőséggel rendelkező tavával szeretettel várja a pihenni vágyókat.

Szálláshelyünk rendelkezik hat darab szobával és egy apartmannal amiben konyha is található. Az apartman minimum 2 napos itt tartózkodás esetén igénybe vehető. Minden szobánk klímával felszerelt. A 2018-ban teljes felújításon esett át.

Vadászat a Mecsek erdeiben, fürdőzés a 2011-ben megnyílt aquapark 26-32 C-os csúszdákkal tarkított medencéiben, 3 lovarda, borozók ez mind itt. Itt lehetősége nyílik a vízi sportokra, mint a kajak-, vízibicikli vagy vitorlázás. Húsz kilométernyi újonnan épített kerékpár-és túraútvonalak adnak lehetőséget a kirándulásra, és barlangászhat három különböző barlangban. A vidék növény- és állatvilága egyedülálló, beleértve az itt honos teknősöket, melyek az utolsók Európában.

Fitt árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Légkondícionálás
Saját étterem
Ingyenes
7 szoba, 16 férőhely

Better Than Home Apartment-Budapest-35477

Better Than Home Apartment Budapest, 1 apartman 3 férőhely

Hotel Európa  Gunaras-Dombóvár-28729

Hotel Európa Gunaras Dombóvár