Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathelyen 35 férőhellyel

Józsi Bácsi Szállodája Szombathely

Józsi Bácsi Szállodája-Szombathely-19503

Józsi Bácsi Szállodája Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája a 86-os út mellett található. Kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várjuk vendégeinket. Szobák: Egyedi tervezésű, kényelmesen berendezett, szobáink mindegyike zuhanyozós fürdőszobával egészül ki.

: Szállóvendégeink számára szobafoglalás esetén ingyenesen nyújtjuk a szauna használat kényeztető lehetőségét. Élvezze a kettős kényelmét: és a környező vidék programlehetőségeit, a turizmus kínálta ajánlatokat, ugyanakkor a csend és zöld környezet idilljét.

A szálloda étterme Szombathely és a térség polgárainak egyik legkedveltebb találkozóhelye. Az étterem 50 fős és 25 fős helyiségei házias és magyaros ételek bő választékával, különlegességeivel várja a hozzánk érkezőket. Konferencia: A lovagtermek hangulatát idéző 200 fős, boltíves rendezvénytermünk kiváló lehetőséget nyújt esküvők, bankettek, vállalati rendezvények, családi események lebonyolítására Szombathelyen, hotelünkben. Ingyenes parkolási lehetőség autóbuszok számára is.

Józsi Bácsi Szállodája képek

Foglalható , , reggeli férőhelyek max. 35 és háziállat nem hozható.

Józsi Bácsi Szállodája árak és kedvezmények

Egyágyas szoba: 13.500,-Ft/szoba/éj
Kétágyas szoba: 16.500,-Ft/szoba/éj

Gyermek kedvezmény: 0-3 éves korig a szállás és ellátás ingyenes, pótágyat a baba részére tudunk biztosítani. Igényüket kérjük előre jelezzék, mert azok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. 3-12 éves korig 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést egy szobában történő elhelyezés esetén. 12-éves kortól teljes pótágy fizetendő.
Az árak a reggelit tartalmazzák.

ajánlatkérés (emailben)

Olasznyaralas-Olaszország-25975

Kiadó lakókocsik az olasz tengerparton Lido d Spina

Fenyőszálló-Törökszentmiklós-23180

Törökszentmiklós kényelmes tiszta szobákal várjuk kedves vendégeinket