Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája Szombathelyen 35 férőhellyel

Józsi Bácsi Szállodája Szombathely

Józsi Bácsi Szállodája Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája a 86-os út mellett található. Kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várjuk vendégeinket.

Szobák: Egyedi tervezésű, kényelmesen berendezett, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyozós fürdőszobával egészül ki.

A étterme és a térség polgárainak egyik legkedveltebb találkozóhelye. Az étterem 50 fős és 25 fős helyiségei házias és magyaros ételek bő választékával, különlegességeivel várja a hozzánk érkezőket. Konferencia: A lovagtermek hangulatát idéző 200 fős, boltíves rendezvénytermünk kiváló lehetőséget nyújt esküvők, bankettek, vállalati rendezvények, családi események lebonyolítására Szombathelyen, hotelünkben. Ingyenes parkolási lehetőség autóbuszok számára is.
Józsi Bácsi Szállodája,
Foglalható egész évben, 15 szoba 35 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadóhely

Józsi Bácsi Szállodája árak

Egyágyas szoba: 16 500,-Ft/éj
Kétágyas szoba: 19 500,-Ft/éj

Gyermek kedvezmény: 0-3 éves korig a szállás és ellátás ingyenes, pótágyat a baba részére tudunk biztosítani. Igényüket kérjük előre jelezzék, mert azok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. 3-12 éves korig 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést egy szobában történő elhelyezés esetén. 12-éves kortól teljes pótágy fizetendő. Az árak a reggelit tartalmazzák.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 420 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Józsi Bácsi Szállodája közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Tina Lux Üdülő-Békésszentandrás-27848

Tina Lux Üdülő Békésszentandrás, körös-parti szállás

Csaba Vendégház-Szarvas-29264

Körös-parti vízparti 6 fős felújított nyaraló kiadó