Garda Hotel Szombathely

Garda Hotel Szombathely


Foglalható , 77 férőhely, háziállat hozható

A Garda Hotel legszebb részén, a ázótó mellett, a Városi Uszoda és a szomszédságában áll. A teljes felújításon esett át, a szobákat, belső tereket belső építész tervei alapján alakítottuk ki, fejlesztettük a szolgáltatásokat és a minőséget. Jelenleg 3 csillagos szállodaként üzemelünk.

A építészeti kialakításánál és jellegénél fogva barátságos hangulatú, ahol vendégeink professzionális vendéglátásban részesülnek, mégis otthon érezhetik magukat. Nyáron kellemes reggeliző, napos és árnyékos kert, télen és halk zene teszi teljesebbé a nálunk eltöltött időt. Kollégáink szakképzett vendéglátók, akik számára elsődleges szempont vendégeink kényelme.

Szoba választékunkban található nagyobb méretű, elegáns, klímával felszerelt szoba, és kisebb méretű, barátságos, alacsonyabb árfekvésű szoba.

A felújítás során alvásbarát szállodát igyekeztünk kialakítani, ágyaink mérete 90×200 cm illetve 180×200 cm, emellett legalább 20 cm vastag, professzionális matraccal rendelkeznek. Minden szoba blackout, azaz teljesen fényzáró függönnyel felszerelt.

Garda Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
3 éves korig ingyenes
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető
37 szoba, 77 férőhely

Hepp Ház-Harkány-9621

Pihenjen és gyógyuljon Harkányban 2 és 3 ágyas szobák fürdőtől 300 m

Apartment4You-Budapest-35439

Apartment4You Budapest, 4 apartman 10 férőhely