Kákafoki Nádas Ház Békésszentandrás, körös-parti szállás

Kákafoki Nádas Ház Békésszentandrás

A nagyméretű 10 személyes nyaraló határában, kb 6 kilométerre a központtól, aszfaltozott út menten egy üdülősoron található, a kakafoki holtág partján, kb 500 m re a szivornyától ezáltal víztisztasági és horgászat szempontból is kiváló, a vízutánpótlás közelsége miatt. meg kiemelnem horgászati szempontból hogy az egyik oldalról nem rendelkezik telekszomszéddal, ezáltal búvóhelyet nyújt a halaknak.

A kétszintes nyaralóban teljesen felszerelt nappali kandallóval és étkezősarokkal egy 140 cm tv, telekom műhold, , kamra, fürdőszoba tusolókabinnal és WC-vel. A klimatizált emeleten 3 hálószoba és egy nagyméretű fedett terasz található ahonnan kilátás nyílik a holtágra. A ház előtt egy szinten nagyméretű fedett terasz található, kovácsoltvas kerti bútorokkal.

A kertben hintaágy, ping pong asztal, asztal, egy 3×5 m merev falu és 3 +1 személyes szolgálja a kényelmet. Tárcsasütő gázpalackkal és szalonnasütő bográcsozóval szinten a vendégek rendelkezésére áll. A telek kb 20 m szeles, gondozott vízparttal, és 10nm-es stéggel rendelkezik, és műanyag is a vendégek rendelkezésére áll. Az udvarban 3 gépkocsi részére fedett parkoló biztosított. Ágynemű, törölköző, babaagy biztosított.

Kákafoki Ház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
Nyitvatartás: március 12. – november 20.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 9 férőhely

Kamilla Nyaraló-Gyomaendrőd-27235

Gyomaendrődön a Peresi holtág partján kiadó horgaszlak

Dia Vendégház-Gyomaendrőd-41121

Dia Vendégház Gyomaendrődön 2 szoba, körös-parti szállás