A Bükki Nemzeti Parkban 16 vendégház kiadó egyedülálló panorámával

Lilla Villa Miskolc

Lilla Villa-Miskolc-15596

Lilla  A Lilla egy csodálatos, csendes, erdővel és hegyekkel körülvett természetvédelmi övezetben a hegy tetején folyamatosan várja kedves vendégeit. Az ház vendégei részére saját parkolót biztosítunk.

Két szinten 4 vendégszoba található 13 férőhellyel. Minden szobában lehetőség van pótágy, vagy gyermekágy elhelyezésére, a szobák önálló fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek. Az első szinten nagyméretű társalgó található a hegyekre néző panorámával. A társalgóban, valamint a felső szinten lévő szobában TV, hűtőszekrény található. A felső szinten lévő szobához nagyméretű, a környező hegyekre néző külső tartozik. A 16-20 fős zártkörű rendezvény bonyolítására alkalmas.

Az üdülő földszintjén található az ebédlő, felszerelt konyha valamint szabadtéri grill terasz. Csoportok, iskolák részére további kedvezményeket biztosítunk. Rendezvények, esküvők, bulik, tehetségműhelyek, táborok, iskolai kirándulások lebonyolítását is vállaljuk. (EG19017739)

Lilla képek

Foglalható , , igény esetén reggeli férőhelyek max. 13 fő, háziállat nem hozható.

Lilla árak

3950,-Ft/fő/éjtől.
Az áraink szezontól és létszámtól függően változnak, kérje ajánlatunkat e-mailben, és pontosan árajánlatot küldünk önnek

ajánlatkérés (emailben)

Elisabeth Apartman-Tihany-23371

Tihanyban apartman a strandhoz és hajóállomáshoz közel kiadó

ILikeBalaton 284-Szántód-22592

Igényes ikernyaraló fele Balatontól 50 méterre max 8 főnek