A Bükki Nemzeti Parkban 16 vendégház kiadó egyedülálló panorámával

Lilla Villa Miskolc

Lilla Villa A Lilla Villa egy csodálatos, csendes, erdővel és hegyekkel körülvett kiemelt természetvédelmi övezetben a hegy tetején folyamatosan várja kedves vendégeit. Az ház vendégei részére saját parkolót biztosítunk.

Két szinten 4 vendégszoba található 13 férőhellyel. Minden szobában lehetőség van pótágy, vagy gyermekágy elhelyezésére, a szobák önálló fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek. Az első szinten nagyméretű társalgó található a hegyekre néző panorámával. A társalgóban, valamint a felső szinten lévő szobában TV, hűtőszekrény található. A felső szinten lévő szobához nagyméretű, a környező hegyekre néző külső terasz tartozik. A terasz 16-20 fős zártkörű rendezvény bonyolítására alkalmas.

Az üdülő földszintjén található az ebédlő, felszerelt konyha valamint szabadtéri grill terasz. Csoportok, iskolák részére további kedvezményeket biztosítunk. Rendezvények, esküvők, bulik, tehetségműhelyek, táborok, iskolai kirándulások lebonyolítását is vállaljuk.
Lilla Villa,
Foglalható egész évben, 4 szoba 13 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Lilla Villa árak

3950,-Ft/fő/éjtől.
Az áraink szezontól és létszámtól függően változnak, kérje ajánlatunkat e-mailben, és pontosan árajánlatot küldünk önnek

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 450 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Lilla Villa közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Balló Nyaraló-Döbrönte-8150

Döbrönte üdülőövezetében önálló nyaraló

4Fenyő Magánszállás-Nagyatád-21317

Pihenjen télen, nyáron a 4Fenyő Magánszálláson Nagyatádon