A Bükki Nemzeti Parkban 16 vendégház kiadó egyedülálló panorámával

Lilla Villa Miskolc

Lilla Villa-Miskolc-15596

Lilla  A Lilla Villa egy csodálatos, csendes, erdővel és hegyekkel körülvett kiemelt természetvédelmi övezetben a hegy tetején folyamatosan várja kedves vendégeit. Az ház vendégei részére saját parkolót biztosítunk.

Két szinten 4 vendégszoba található 13 férőhellyel. Minden szobában lehetőség van pótágy, vagy gyermekágy elhelyezésére, a szobák önálló fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek. Az első szinten nagyméretű társalgó található a hegyekre néző panorámával. A társalgóban, valamint a felső szinten lévő szobában TV, hűtőszekrény található. A felső szinten lévő szobához nagyméretű, a környező hegyekre néző külső tartozik. A terasz 16-20 fős zártkörű rendezvény bonyolítására alkalmas.

Az üdülő földszintjén található az ebédlő, felszerelt konyha valamint szabadtéri grill terasz. Csoportok, iskolák részére további kedvezményeket biztosítunk. Rendezvények, esküvők, bulik, tehetségműhelyek, táborok, iskolai kirándulások lebonyolítását is vállaljuk. (EG19017739)

Lilla Villa képek

Foglalható egész évben, nem fogadunk el SZÉP kártyát, igény esetén reggeli férőhelyek max. 13 és háziállat nem hozható.

Lilla Villa árak és kedvezmények

3950,-Ft/fő/éjtől.
Az áraink szezontól és létszámtól függően változnak, kérje ajánlatunkat e-mailben, és pontosan árajánlatot küldünk önnek

ajánlatkérés (emailben)

DokorAdria-Horvátország-20195

Horvátországi tengerparti gyermekbarát apartmanok kiadók

Bio Panzió-Románia-19618

Bio Panzió Koltó (Románia)