MATE Körös Hostel a Körös holtág közvetlen közelségében

Mate Körös Hostel Szarvas

A MATE Körös Hostel a Dél-Alföld szívében, Szarvason várja vendégeit egyedülálló panorámás helyszínen a Körös holtág közvetlen közelségében. A nyugodt, természetközeli környezetben fekvő Hostel gyönyörű Holt-Körösre néző kilátással várja vendégeit, ahol minden adott a tökéletes kikapcsolódásra.

Szálláshelyünk kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok, iskolás csoportok, edzőtáborok, céges társaságok elszállásolására egyaránt.A Hostel mindössze 20 méter távolságra található a Körös holtág partjától. Káprázatos panoráma tárul vendégeink szeme elé, ahol megcsodálhatják a messze híres mocsári ciprusokat, a holtágon vízi sportokat űzőket, sétahajókat és nem utolsósorban a Körös nyújtotta élővilágot.Hostelünk két szinten, 34 férőhellyel nyújt kényelmes kikapcsolódást vendégeink számára. Minden szobához tartozik saját tusolós fürdőszoba, televízió, és ingyenes WIFI. Közös társalgóban nyújtunk lehetőséget, hogy megbeszéljék a napi programjukat, és a nap végeztével meg tudják egymással élménybeszámolóikat is osztani.

Parkolni a saját udvarunkban, illetve a Hostel előtt az arra kijelölt helyszínen van lehetőségük.Hostelünk mivel kisállatbarát hely, így ha nem szeretnék házi kedvencüket sem otthon hagyni, akkor nyugodtan hozzák magukkal és a reggeli vagy esti sétájuk közben élvezzék együtt Körös nyújtotta nyugalmat.

Mate Körös Hostel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Macska, kutya bevihető (ingyenes)
16 szoba, 34 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló