MATE Körös Hostel Szarvas, körös-parti szállás

Mate Körös Hostel Szarvas

A MATE Körös a Dél-Alföld szívében, Szarvason várja vendégeit egyedülálló panorámás helyszínen a Körös holtág közvetlen közelségében. A nyugodt, természetközeli környezetben fekvő gyönyörű Holt-Körösre néző kilátással várja vendégeit, ahol minden adott a tökéletes kikapcsolódásra.

Szálláshelyünk kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok, iskolás csoportok, edzőtáborok, céges társaságok elszállásolására egyaránt.A mindössze 20 méter távolságra található a Körös holtág partjától. Káprázatos panoráma tárul vendégeink szeme elé, ahol megcsodálhatják a messze híres mocsári ciprusokat, a holtágon vízi sportokat űzőket, sétahajókat és nem utolsósorban a Körös nyújtotta élővilágot.ünk két szinten, 34 férőhellyel nyújt kényelmes kikapcsolódást vendégeink számára. Minden szobához tartozik saját tusolós fürdőszoba, televízió, és ingyenes . Közös társalgóban nyújtunk lehetőséget, hogy megbeszéljék a napi programjukat, és a nap végeztével meg tudják egymással élménybeszámolóikat is osztani.

Parkolni a saját udvarunkban, illetve a előtt az arra kijelölt helyszínen van lehetőségük.ünk mivel kisállatbarát hely, így ha nem szeretnék házi kedvencüket sem otthon hagyni, akkor nyugodtan hozzák magukkal és a vagy esti sétájuk közben élvezzék együtt Körös nyújtotta nyugalmat.

Mate Körös árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Macska, kutya bevihető (fizetős)
16 szoba, 34 férőhely

Kerékpáros Szállás-Fonyód-21568

Kerékpáros szállás Fonyód központjában egy éjszakára is

ZamiLak-Zamárdi-27663

Zamárdiban önálló 2 szobás, otthonos nyaraló várja vendégeit