Nyugi Tanya Szentes-Magyartés, közvetlen vízpart, stég és csónak

Nyugi Tanya Szentes

Nyugi Tanya-Szentes-11362

Nyugi  Az épület 2010-ben épült, a ház és korszerű vendégház saját és használattal.

Családias nappali, étkező áll a vendégek rendelkezésére. Négy fürdőszobával ellátott, , 2-2 ágyas háló szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha tágas, eszközökkel felszerelt. A ház előtt nagy fedett , gondozott kert található. Gépkocsiknak parkoló hely biztosított. Télen központi fűtés szolgálja a kényelmet. A ház nem dohányzó, dohányozni csak a házon kívül lehet. Háziállatot nem fogadunk. Ház leírása: Alsó szint: fedett , előszoba-lépcsőház, tágas étkező- konyha, nappali-étkező, közösségi helyiség, mosdó, Wc. Felső szint: 4 db kétágyas szoba fürdővel, WC-vel. Előszoba, fedett erkély, Kurca panorámával.

A víz az egyesület által jól kezelt évi kétszeri telepítéssel. Egyaránt fogható és ragadozó hal is. A víz annyira tiszta, hogy fürdésre is alkalmas. Telt ház esetén és gyermekek részére megbeszélés alapján kedvezmény lehetséges. Ez a hely a csend és nyugalom szigete garantált természet közeliséggel, gyerekek számára maga a paradicsom. Bográcsolási lehetőség. Kívánság szerint főzést Vállalok.

Nyugi Tanya képek

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, igény esetén reggeli férőhelyek max. 8 és háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Nyugi Tanya árak és kedvezmények

Teraszos vízre néző szoba tusolóval, WC-vel: 3500,-Ft/fő/éj.
2 egymásba nyíló szoba tusolóval, WC-vel (5fő): 15 000,-Ft/éj.
Foglalás min. 2 éj.

A nyári hónapokban:
8 fő számára a teljes ház: 24 000,-Ft/éj.
10 fő számára a teljes ház: 28 000,-Ft/éj.
Külön gyermek kedvezmény nincs.
A csomaghoz tartozik az érkezés napján ingyenes gulyás vagy ragu leves, zöldséges vagy gyümölcsös tál, ingyenes stég és csónak használat.

ajánlatkérés (emailben)

ILikeBalaton 287-Balatonőszöd-26297

Vízközeli, jakuzzis minimál luxusvilla max 6+2 főnek

ILikeBalaton 284-Szántód-22592

Igényes ikernyaraló fele Balatontól 50 méterre max 8 főnek