Nyugi Tanya Szentes-Magyartés, közvetlen vízpart, stég és csónak

Nyugi Tanya Szentes

Nyugi Tanya Az épület 2010-ben épült, a ház igényes és korszerű vendégház saját és használattal.

Családias nappali, étkező áll a vendégek rendelkezésére. Négy fürdőszobával ellátott, pótágyazható, 2-2 ágyas háló szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha tágas, modern eszközökkel felszerelt. A ház előtt nagy fedett terasz, gondozott kert található. Gépkocsiknak parkoló hely biztosított. Télen központi fűtés szolgálja a kényelmet. Dohányozni csak a házon kívül lehet. Ház leírása: Alsó szint: fedett terasz, előszoba-lépcsőház, tágas étkező- konyha, nappali-étkező, közösségi helyiség, mosdó, WC. Felső szint: 4 db kétágyas szoba fürdővel, WC-vel. Előszoba, fedett erkély, Kurca panorámával.

A víz az egyesület által jól kezelt évi kétszeri telepítéssel. Egyaránt fogható békés és ragadozó hal is. A víz annyira tiszta, hogy fürdésre is alkalmas. Telt ház esetén és gyermekek részére megbeszélés alapján kedvezmény lehetséges. Ez a hely a csend és nyugalom szigete garantált természet közeliséggel, gyerekek számára maga a paradicsom. Bográcsos főzési lehetőség. Grillezési lehetőség felszerelés és tüzelő biztosított. és használat ingyenes. Klíma használata plusz költséget jelent.
Nyugi Tanya,
Foglalható márciustól-novemberig, 4 szoba 10 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Nyugi Tanya árak

A ház 10-12 főnek: 46 000,-Ft/éj.
Az érkezés napján frissen főzött gulyás vagy ragu leves várja az ide érkezőket. A és használat ingyenes. Klíma használata plusz költséget jelent.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 300 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Nyugi Tanya közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben) Tel. +36 30/2709559

Nagy Vendégház-Sirok-10096

Sirokban 5 szobás 20 fős vendégház családoknak, csoportoknak kiadó

Nádas Vendégház-Szarvas-27895

Nádas Vendégház Szarvas, körös-parti szállás