Horgásztanya a Csongrádi Tisza parton motorcsónak használattal kiadó

Gyulatanya Csongrád

Gyulatanya -tanya vendégházunk a csongrádi öregszőlőkben, az élő tisza partján, várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Az aktív pihenést szolgálják a horgászati és a vízisport-lehetőségek vendégeink szolgáltatásainkat üdülési csekkel is kiegyenlíthetik.

Elhelyezés: Összkomfortos üdülőházban, ahol 3 hálószoba, nappali, ebédlős konyha, fürdőszoba, WC, és fedett terasz és 1 mini apartman áll a vendégek kizárólagos rendelkezésére. A ház 10 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A ház szolgáltatásai: Jól felszerelt konyha teljes körű használattal. A nappaliban TV és rádió.

Nyílttűzi főzési és grillezési lehetőség. Zárt udvar biztosítja a gyermekek szabad és biztonságos mozgásterét, valamint a gépkocsik tárolását. A szabadidő kellemes eltöltéséhez horgászstéget, kismotoros csónakot, kerékpárt, és pingpong asztalt biztosítunk. Nagy motorcsónakunkkal horgász kirándulásokat és séta ázást szervezünk. Kérésre külön díjazásért reggelit illetve félpanziós ellátást biztosítunk.
Gyulatanya,
Foglalható , 4 szoba 8 férőhely, háziállat hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Gyulatanya árak

Alapár: 12000,-Ft/nap/2 fő
minden további fő: 5000,-Ft/nap
Minimum foglalás 2 nap, június 15 – augusztus 25 -ig 1 hét

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Gyulatanya közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Imola Apartman-Siófok-19922

Apartman Imola Széplakon a parton 3 apartman olcsón kiadó

Bencze Ház-Balatonföldvár-16142

Balatonföldváron kertes házban 6 fős apartman kiadó