Horgásztanya a Csongrádi Tisza parton motorcsónak használattal kiadó

Gyulatanya Csongrád

Gyulatanya-Csongrád-7998

Gyulatanya - vendégházunk a csongrádi öregszőlőkben, az élő tisza partján, várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Az aktív pihenést szolgálják a horgászati és a vízisport-lehetőségek vendégeink szolgáltatásainkat üdülési csekkel is kiegyenlíthetik.

Elhelyezés: Összkomfortos üdülőházban, ahol 3 hálószoba, nappali, ebédlős konyha, fürdőszoba, WC, és fedett és 1 mini apartman áll a vendégek kizárólagos rendelkezésére. A ház 10 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A ház szolgáltatásai: Jól felszerelt konyha teljes körű használattal. A nappaliban TV és rádió.

Nyílttűzi főzési és grillezési lehetőség. Zárt udvar biztosítja a gyermekek szabad és biztonságos mozgásterét, valamint a gépkocsik tárolását. A szabadidő kellemes eltöltéséhez horgászstéget, kismotoros csónakot, kerékpárt, és pingpong asztalt biztosítunk. Nagy motorcsónakunkkal horgász kirándulásokat és séta motorcsónakázást szervezünk. Kérésre külön díjazásért reggelit illetve félpanziós ellátást biztosítunk. (MA20003917)

Gyulatanya képek

Foglalható , SZÉP kártyát elfogadunk, igény esetén reggeli férőhelyek max. 8 és háziállat hozható.

Gyulatanya árak és kedvezmények

Alapár: 9900,-Ft/nap/2 fő
minden további fő: 4000,-Ft/nap
Félpanzió: 3000,-Ft/nap/fő

ajánlatkérés (emailben)

Tavi Vendégház-Szentgotthárd-6825

Őrségben családias légkörben fagerendás, tornácos szobák kiadók

Kis Ház-Kiskunmajsa-9549

Kiskunmajsán pihenési lehetőség nyugodt környezetben kis ház kiadó