Horgásztanya a Csongrádi Tisza parton motorcsónak használattal kiadó

Gyulatanya Csongrád

Gyulatanya - vendégházunk a csongrádi öregszőlőkben, az élő partján, várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Az aktív pihenést szolgálják a horgászati és a vízisport-lehetőségek vendégeink szolgáltatásainkat üdülési csekkel is kiegyenlíthetik.

Elhelyezés: Összkomfortos üdülőházban, ahol 3 hálószoba, nappali, ebédlős konyha, fürdőszoba, WC, és fedett és 1 mini áll a vendégek kizárólagos rendelkezésére. A ház 10 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A ház szolgáltatásai: Jól felszerelt konyha teljes körű használattal. A nappaliban TV és rádió.

Nyílttűzi főzési és grillezési lehetőség. Zárt udvar biztosítja a gyermekek szabad és biztonságos mozgásterét, valamint a gépkocsik tárolását. A szabadidő kellemes eltöltéséhez horgászstéget, kismotoros csónakot, kerékpárt, és pingpong asztalt biztosítunk. Nagy motorcsónakunkkal horgász kirándulásokat és séta motorcsónakázást szervezünk. Kérésre külön díjazásért reggelit illetve félpanziós ellátást biztosítunk.
Gyulatanya,
Foglalható 4 szoba 8 férőhely, háziállat hozható.

Gyulatanya árak

Alapár: 9900,-Ft/nap/2 fő
minden további fő: 4000,-Ft/nap
: 3000,-Ft/nap/fő
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Národny dom Banská Bystrica-Besztercebánya-38833

Národny dom Banská Bystrica Besztercebánya, Szlovákia

Hotel The Grand-Vígľaš-38747

Hotel The Grand Vígľaš, Szlovákia