Horgásztanya a Csongrádi Tisza parton motorcsónak használattal kiadó

Gyulatanya Csongrád

Gyulatanya -tanya vendégházunk a csongrádi öregszőlőkben, az élő tisza partján, várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Az aktív pihenést szolgálják a horgászati és a vízisport-lehetőségek vendégeink szolgáltatásainkat üdülési csekkel is kiegyenlíthetik.

Elhelyezés: Összkomfortos üdülőházban, ahol 3 hálószoba, nappali, ebédlős konyha, fürdőszoba, WC, és fedett terasz és 1 mini apartman áll a vendégek kizárólagos rendelkezésére. A ház 10 fő részére biztosít kényelmes elhelyezést. A ház szolgáltatásai: Jól felszerelt konyha teljes körű használattal. A nappaliban TV és rádió.

Nyílttűzi főzési és grillezési lehetőség. Zárt udvar biztosítja a gyermekek szabad és biztonságos mozgásterét, valamint a gépkocsik tárolását. A szabadidő kellemes eltöltéséhez horgászstéget, kismotoros csónakot, kerékpárt, és pingpong asztalt biztosítunk. Nagy motorcsónakunkkal horgász kirándulásokat és séta motorcsónakázást szervezünk. Kérésre külön díjazásért reggelit illetve félpanziós ellátást biztosítunk.
Gyulatanya,
Foglalható egész évben, 4 szoba 8 férőhely, háziállat hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

Gyulatanya árak

Alapár: 12000,-Ft/nap/2 fő
minden további fő: 5000,-Ft/nap
Minimum foglalás 2 nap, június 15 – augusztus 25 -ig 1 hét

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 400 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat Gyulatanya közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Hárs Thermál Hotel-Gyomaendrőd-27943

Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd, körös-parti szállás

Ágota Apartman-Zamárdi-30067

3 szobás apartman Zamárdiban a Fő utcában