Budapesten centrális elhelyezkedésű, csendes, tágas magánlakás

View Apartman Budapest

View Apartman Budapesten újonnan felújított és berendezett, kényelmes, modern, csendes elhelyezkedésű apartman, 2 fő részére. Csak rövid távú bérlésre.

A XIII. kerületben, közel a Róbert Károly körúthoz, Lehel térhez. Kiváló közlekedés, állandóan elérhető parkolási lehetőség. Rendezett társasház 9. emeletén lift van, csodálatos kilátással a városra. Össz 35m2 1 szoba, szállodai színvonalú franciaággyal, 104 kábelcsatornás, síkképernyős TV-vel, kanapéval, konyha teljes felszereltséggel, főzőlapos tűzhely sütővel, mikroval: plussz étkező helyiség, akár home office munkára is használható, kényelmes asztallal és székekkel. Fürdőszoba káddal, mosdóval, polcokkal, WC. Az egész lakás területén ingyenes WIFI. Ajándék bekészítés minden vendégünknek.

A Városliget a csodálatos Széchényi fürdővel, a Biodómmal Állat és növénykert, Vajdahunyad Várával, tóval: a Hősök tere a Szépművészeti és Néprajzi Múzeummal akár gyalog is elérhetőek. A történelmi belváros tömegközlekedéssel is csak fél órán belül elérhető. Az ár a tarózkodás hosszától, szezontól is függőek, de kedvező előfoglalási- és last minute árak. Kaucióköteles. Érdeklődjön olcsó, aktuális árainkról.
View Apartman,
Foglalható egész évben, 3 férőhely, háziállat nem hozható, SZÉP kártya elfogadás: nincs

View Apartman árak

Apartman főszezonban:
hétköznap: 26 000,-Ft/éj
hétvége (péntek, szombat): 32 000,-Ft/éj.

Téli szezonban:
hétköznap: 18 000,-Ft/éj,
hétvége (péntek, szombat): 28 000,-Ft/éj.

Több éjszaka foglalása esetén kedvezmény

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás joga fenntartva.
Idegenforgalmi adó (IFA) 18 év felett: 880 ,-Ft/fő/éj
Kapcsolat View Apartman közvetlen kapcsolat
ajánlatkérés (emailben)

Kerek-perec Vendégház-Őriszentpéter-9918

Kerek-perec Vendégház Őriszentpéter, ingyenes szaunával

Suites II-Budapest-29148

Suites II Budapest