Kék Öböl Panzió Balatonfűzfő 2 személyes szoba kiadó

Kék Öböl Panzió Balatonfűzfő

Kék Öböl Panziónk Balatonfűzfőn, a északi csúcsán, kellemes környezetben található. Gyermekes családok számára és idősebbeknek is ideális pihenőhely az év minden szakában. A kedvező szélviszonyok miatt a fűzfői öböl ideális helyszín a vízisportok szerelmeseinek. Élénk a vitorlás- és szörfélet, melyhez a közelében található szörf-klub is nagymértékben hozzájárul. A balatonfűzfői téli-nyári bobpálya és kalandpark várja az izgalmakat kereső idelátogatókat. A közvetlen szomszédságában található méltán jóhírű éttermünk a Kék Öböl Vendéglő, ahol bőséges választékkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Férőhelyek: 6 db 2 ágyas szoba, 2 db 2 +1 ágyas szoba, 2 db 22 ágyas lakosztály egymásból nyíló szobák, 1 db 2 +3 ágyas lakosztály külön bejáratú szobák. Televízióval és hűtővel felszerelt, részben klimatizált szobák, Minden szobához tartozik fürdőszoba, Zárt parkolási lehetőség, Ingyenes internet elérés, WIFI.

Étkeztetés a éttermében, vagy a szomszédos Kék Öböl Vendéglőben, Rendezvények lebonyolítása céges összejövetelek, lakodalmak, szilveszter, születésnapok , Igény szerint vitorláztatás megszervezése, Szörf bérlés és oktatás, és motorcsónak elektro kölcsönzés.
Kék Öböl , Balatonfűzfő
Foglalható SZÉP kártya elfogadóhely 31 férőhely, háziállat nem hozható.

Kék Öböl árak

Szoba 1 fő részére: 11000,-Ft/éj
2 személyes szoba: V-Cs: 22000,-Ft, P-Sz: 22000,-Ft/éj
3 személyes szoba: V-Cs: 30000,-Ft, P-Sz: 30000,-Ft/éj

4 személyes, kétszobás lakosztály:
V-Cs: 40000,-Ft, P-Sz: 40000,-Ft/éj

5 személyes, kétszobás lakosztály:
V-Cs: 46000,-Ft, P-Sz: 46000,-Ft/éj
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)

Gusztilak Üdülő (A)-Siófok-27662

Nyaralás, bulizás, kikapcsolódás Siófokon, csoportoknak is ideális

Molnár Apartman-Bük-13593

Apartman Molnár Bükfürdő