Alsó-Kúti Vendégház Nemesvámos

Alsó-Kúti Vendégház Nemesvámos

Apartman vonzáskörzetébenvendégház a -felvidék keleti kapujábancsaládbarát szálláshely Nemesvámoson.az ár tartalmazza a felszerelt konyha, az étkező, a napozó-, a fedettterasz, és a kertben a grillsütő használatátAz 1-szobás apartman külön bejáratú, földszintes, három légterű, ami 4-személyes étkezővel és jól felszerelt konyhával rendelkezik.

A 2/1-es szoba, és a 2/2-es szoba külön bejáratú, és földszintes. A két szoba az étkezős konyhával szomszédos, szobánként három légterű, szobánként 26 m2-es lakóegység. A két szobának nincs közös fala. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A két szoba, egy önálló földszintes, összesen 80 m2-es apartman, ami 12-személyes étkezővel és jól felszerelt konyhával rendelkezik.

Az étkezőből nyílik egy harmadik wc is. Étkező-társalgó, jól felszerelt konyha és kerti bútorokkal ellátott pihenőkert, ingyenes WIFI, ingyenes parkolási lehetőség, korlátlan tea és kávé fogyasztással várja a vendégeket. vonzáskörzetében a -felvidék keleti kapujában, Nemesvámoson a Vidék Minősége – Éltető -felvidék védjeggyel rendelkező, földszintes szálláshely. 3 szoba + közös helyiség konyhával.

Az összesen 8+3 férőhelyes, tágas szálláshelyünk családok, baráti társaságok számára is ideális. A vendégházunkat 2011-ben nyitottuk meg, amit a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetség szakmai ajánlása alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatásával alakítottunk ki.

A tervezés során célunk volt, hogy a mai kor emberének igényeit kielégítő szálláshelyet hozzunk létre. A gondos kivitelezés eredménye, hogy a földszintes, tágas vendégházunkban egy külön bejáratú egyszobás apartmannal, és két háromágyas szobával várjuk a pihenni, kirándulni vágyókat.

A két szoba, egy önálló földszintes, összesen 80 m2-es, kétszobás apartman. Minden szobához külön fürdőszoba van. Főzési lehetőség mindkét apartmanban biztosított, A kétszobás apartmanhoz egy 12 személyes étkező tartozik jól felszerelt konyhával. A faluban lovaglási lehetőség várja a vendégeket, kerékpáros, gyalogos és lovastúrák szervezését is vállaljuk.

A falu határában egy szépen helyreállított római villagazdaság romjai tekinthetők meg (Baláca puszta). A település szélétől, észak-nyugati irányba indul a mintegy 67 km hosszú Tekeres-völgy, amely flórája miatt Natura 2000-es terület. A Tekeres-völgy mellett számtalan sziklaodú található a sziklás hegyoldalban.

A Balaton-felvidék keleti kapujában egyszerre vannak jelen a természet csodái, a vidéki romantika a múlt emlékeivel, a borok és ételek kulináris élvezetének hagyományai, a nagyvárosi kulturális és sport élet, a pezsgő idegenforgalommal járó kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek.

Alsó-Kúti Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
3 szoba, 8 férőhely

Silver Nyaraló-Balatonfenyves-30636

Silver Nyaraló Balatonfenyves