Tekeresvölgyi Családi Birtok Nemesvámos

Tekeresvölgyi Családi Birtok Nemesvámos

A nemesvámosi Tekeresvölgy bejáratánál elterülő családi birtokunk eleinte még sportistállóként működött, de a lovak, malacok, nyulak, kutyák és macskák mellett remek helyre találtak a tehenek is. A hozzánk ellátógatók meg is szállhatnak nálunk, igényesen kivitelezett családi apartmannokban.

Birtokunk nem csak tejfeldolgozással foglalkozik, más haszonállatainkból is saját termékeket készítünk.

Ehhez kapcsolódva disznótoros programokon is részt vehetnek vendégeink, valamint egyéb más rendezvények(szervezett sajtkóstolók, születésnap, csapatépítő programok) befogadására is alkalmas a birtok közepén elhelyezkedő 42 fős rendezvénytermünk. Ős illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Manufaktúra tejtermékei, ma már 42 magyartarka tehenünk tejét (azaz kb.

heti 2500 litert) dolgozzuk fel, nem minősített bio-gazdaságunkban. Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk megismertetni az emberekkel a minőségi élelmiszer fogyasztás előnyeit, valamint azt, hogy hosszútávon erre egy életformaként tekintsenek. Szerencsere rajtunk kívül sok más termelő is biztosítja már országszerete ennek alapjait.

Számos más készítményünk mellett, főként a karakteres, érlelt, félkemény és lágy sajtjaink a manufaktúra zászlós terméki. Ezekre a hosszú érlelésű sajtokra vagyunk mi is a legbüszkébbek és erre szeretnénk a legtöbb hangsúlyt fektetni a jővőben is. Vendégeinket 2 db 2 szobás – 4 ágyas-, valamint 1db szintén két szobás, 5 ágyas apartmanunkban szállásoljuk el.

Minden apartman fürdőszobával, konyhával van felszerelve. Egy családias, barátságos, komfortos helyet hoztunk létre, ahol van körülöttünk tér, és amely nyugalmat sugároz. Egyszóval egy helyet, ahová mi magunk is szívesen mennénk. Térjen be hozzánk és vigye magával a hétköznapokra a nálunk megélt élményeket.

Szeretettel Várjuk.

Tekeresvölgyi Családi Birtok árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
6 szoba, 14 férőhely

Silver Nyaraló-Balatonfenyves-30636

Silver Nyaraló Balatonfenyves