Bakony Panzió Tótvázsony

Bakony Panzió Tótvázsony

Nyugalom, csend, egy, a tájba illő épület a Bakony déli részén. Az építmény kombinálva van a régi tradicionális és a modern építésmóddal. Nagy, világos szobák és elegáns berendezés teszi hosszabb szállodai tartózkodást még kényelmesebbé. A Bakony Panzió parkosított kertjében játszótérrel és grillezővel várja vendégeit.

A szálláshelyen szépségszalon is működik. Néhányhoz erkély vagy terasz tartozik, néhány pedig jól felszerelt konyhasarok is rendelkezésre áll. Mindennap reggelit szolgálnak fel, félpanziós ellátás pedig menürendszerben biztosított. és masszázs felár ellenében vehető igénybe.

A 13 km-re található. Alig 15 perces autózással elérhető a Tihanyi-félsziget és az apátság, valamint a veszprémi érseki palota. A körülbelül 1200 lakosú , a Bakony hegység lábánál fekszik, amely ugyanolyan messze található a Balatontól és a megyeszékhelytől, Veszprémtől.

Azoknak, akik nyáron a hűsítő vízben szeretnének fürdőzni, a dombok aljában elrejtett falu elég közel van ahhoz, hogy a tavat gyorsan elérjék, viszont ahhoz elég messze, hogy a nyüzsgős ne zavarja a nyugalomra vágyókat. A Bakony lankái a túrázás szerelmeseit is ide csalogatják.

A kerékpárosok nagy túrákat tehetnek a Balatonparton és a környéki falvakban egyaránt. Parkolási lehetőség az udvarban.

Bakony Panzió árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Saját étterem
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), képeslap
Macska, kutya bevihető (fizetős)
18 szoba, 70 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló