Közvetlen vízparti 12+2 fős klímás nyaraló (jacuzzi, szauna, stég, csónak)

Pendula Nyaraló Békésszentandrás

Pendula Nyaraló Békésszentandráson , jacuzzis, szaunás közvetlen nyaraló nagy stéggel a Siratói holtágon, csendes, nyugodt környezetben a Siratói üdülősoron.

Az épület parkosított telken helyezkedik el, amely teljesen körbekerített a víz felőli oldalon is, így a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot nyújt. A teljes nyaraló nyári hűéről 3 légkondicionáló gondoskodik, melyeket elektromos panelek egészítenek ki a téli szezonban.

A nyaraló 12 +2 személyre foglalható. Parkolás a zárt udvarban lehetséges. A felújított nyaraló földszintjén egy tágas, jól felszerelt amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, valamint egy négy fős, saját fürdőszobás háló helyezkedik el. Az emeleti részen a folyosóról egy négy személyes és egy kétszemélyes háló nyílik, található egy fürdőszoba, valamint egy két személyes saját fürdőszobával rendelkező különálló szoba helyezkedik el.

Az udvaron várja a gyerekeket, a pihenésről , szauna gondoskodik. A vízpart előtti részen bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség. A nyaraló csónakot, kerékpárokat is biztosít a kirándulásokhoz. Ágyneműt, konyharuhát, kisméretű törölközőt biztosítunk.
Pendula Nyaraló,
Foglalható SZÉP kártya: OTP, MKB, K&H 5 szoba 14 férőhely, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Pendula Nyaraló árak

Előszezonban (jún.1-jún.31): 75 000,-Ft/éj,
Főszezonban (júl.1-aug.31): 90 000,-Ft/éj,
min. 4 éjre foglalható.

Egyéb időszakban: 65.000,-Ft/éj,
min. 3 éjre foglalható.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)
+36 20/3469207

Casa de oaspeți Anci Rimetea-Torockó-40412

Casa de oaspeți Anci Rimetea Torockó (Románia)

Öcsi Vendégház-Szarvas-29255

Kiadó nyaraló Szarvason a városközponthoz közel