Körös-parti pihenés a BÚJ-LAK-ban Békésszentandráson

B ÚJ-LAK Magánszállás Békésszentandrás

B ÚJ-LAK Magánszállás-Békésszentandrás-9843

B ÚJ-LAK Magánszállás A nyaraló Békésszentandráson a Holt-Körös partján fekszik. A 70m2-es, , két szintes ház, alkalmas, akár két család max. 8-9 fő kényelmes elhelyezésére. Az alsó szinten előszoba, nappali, kihúzható heverővel, műholdas smart TV-vel, felszerelt konyha, WC és egy tusolófülkés fürdőszoba található. Az emeleten 2 szobában 2-2 különálló ágy, egy szobában pedig egy francia ágy van. A közlekedőből egy WC és egy ülőkádas fürdőszoba nyílik. A ház melegéről hangulatos vízteres gondoskodik. A bekerített udvaron grillezési és bográcsozási lehetőség van. Júniustól medencével bővül kínálatunk.

Külön szolgáltatásként az ár nem tartalmazza bruttó 5. 000 Ftnap áron min. 3 éj igénybe vehető a sarok, ahol egy és egy áll vendégeink rendelkezésére.

A csónakot, a vízi biciklit, a wifit és a strandröplabdapályát ingyenesen használhatják vendégeink. Gyermekjátszótér, homokozó. Autóbusszal vagy vonattal érkező vendégeink részére a transzferről gondoskodunk.

A környék az aktív pihenés paradicsoma, túrázásra, kirándulásra, kerékpározásra rendkívüli lehetőségeket rejt. A térség nevezetességei: Szarvasi , Mini Magyarország, Nemzeti Park Látogatóközpont, Vízi Színház könnyen megközelíthetőek. (EG19015047)

B ÚJ-LAK Magánszállás képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 8 fő, háziállat ingyenesen hozható.

B ÚJ-LAK Magánszállás árak

A ház ára 4 főig 18 000,-Ft/éj, a további személyek a szállásdíja 2500,-Ft/fő/éj.

Mindhárom bank SZÉP kártyáját elfogadjuk.

ajánlatkérés (emailben)

Katalin Vendégház-Bükkszentkereszt-27108

Csendre, pihenni vágyó vendégeknek szálláslehetőség Bükkszentkereszten

Sion Szállás-Kővágóörs-22270

Kővágóörsön sátorhelyek a Káli medencére panorámával