Körös-parti pihenés a BÚJ-LAK-ban Békésszentandráson

B ÚJ-LAK Magánszállás Békésszentandrás

B ÚJ-LAK Magánszállás-Békésszentandrás-9843

B ÚJ-LAK Magánszállás A nyaraló Békésszentandráson a Holt-Körös partján fekszik. A 70m2-es, , két szintes ház, alkalmas, akár két család max. 8-9 fő kényelmes elhelyezésére. Az alsó szinten előszoba, nappali, kihúzható heverővel, TV-vel, konyha, WC és egy tusolófülkés fürdőszoba található. Az emeleten 2 szobában 2-2 különálló ágy, egy szobában pedig egy francia ágy van. A közlekedőből egy WC és egy ülőkádas fürdőszoba nyílik. A ház melegéről hangulatos vízteres gondoskodik. A bekerített udvaron grillezési és bográcsozási lehetőség van.

A csónakot, a vízi biciklit, a wifit és a strandröplabdapályát ingyenesen igénybe vehetik vendégeink. Igény szerint kerékpárt biztosítunk a túrázáshoz. Gyermekjátszótér, homokozó. Autóbusszal vagy vonattal érkező vendégeink részére a transzferről gondoskodunk.

A környék az aktív pihenés paradicsoma, túrázásra, kirándulásra, kerékpározásra rendkívüli lehetőségeket rejt. A térség nevezetességei: Szarvasi , Mini Magyarország, Nemzeti Park Látogatóközpont könnyen megközelíthetőek. (EG19015047)

B ÚJ-LAK Magánszállás képek

Foglalható egész évben, SZÉP kártyát elfogadunk, férőhelyek max. 8 és háziállat ingyenesen hozható.

B ÚJ-LAK Magánszállás árak és kedvezmények

A ház ára 4 főig 16 000,-Ft/éj, a további személyek a szállásdíja 2000,-Ft/fő/éj.

Mindhárom bank SZÉP kártyáját elfogadjuk.

ajánlatkérés (emailben)

Hotel Viktória-Sarvar-25505

Hotel Viktória épülete Sárvár központjában

Dési Apartman-Budapest-13141

Budapest Népliget Privat Lakás Apartman max 4 fő részére