Falusi szálláshely olcsón kiadó Kálmánházán

Elyzabeth Vendégfogadó Kálmánháza

Elyzabeth Vendégfogadó-Kálmánháza-24983

Elyzabeth Vendégfogadó Üdüljön falun és vízparton olcsó árakon. Falusi szálláshely olcsón kiadó. , baráti ajánljuk. Ízletes falusi ételek. Erzsébet utalványt, MKB szépkártyát, OTP szépkártyát elfogadunk.

A szálláshely egy része a Leveleki-tó partján található, ahol horgászhatnak, szörfözhetnek, ázhatnak, úszhatnak, fürdőzhetnek az ide látogató vendégek. A szálláshely felszerelt konyhával rendelkezik, ahol a vendég maga is főzhet. A vendégeink részére idegenvezetést német nyelven is biztosítunk. Leveleken áll rendelkezésre. Szívesen várjuk a vendégeket erre a csendes környékre a pihenni vágyókat várják a házigazdák, akik saját maguk készítik a túrót, tejfölt, kenyeret. Szeretettel várjuk, nem fog csalódni.

Szórakozási lehetőségek: étterem, söröző, diszkó. Rendezvényszervezés. Falusi ételek, ételkülönlegességek. Zárt udvari parkoló. Kutya, macska hozható. Internethasználat biztosítva. Biliárd és egyéb játékok használata. Erzsébet utalványt, OTP Szép Kártyát elfogadunk. A szálláshely másik része településen található. (MA20009732)

Elyzabeth Vendégfogadó képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 10 fő, háziállat nem hozható.

Elyzabeth Vendégfogadó árak

6000,-Ft/fő/éj

ajánlatkérés (emailben)

Potyka Apartman-Tiszafüred-25081

Potyka Apartman Tiszafüreden a Tisza-tó szívében

Kovacs Víkendház-Hajdúszoboszló-13078

Víkendház Hajdúszoboszló mellett, a Keleti főcsatorna partján