Baláca Panzió Veszprém

Baláca Panzió Veszprém

A Baláca egyik új, családi házas részében található. A városközpont 20-25 percnyi sétával elérhető, ahol fellelhető a vár és az óváros színes programlehetőségeivel, színvonalas éttermeivel és bevásárló helyeivel. Fontos információ: Amennyiben GPS készüléket használ, kérjük, ne az utcanevet írja be, hanem a GPS koordiná. (N 47.08297, E 17.89880) Vagy használja ezt a címet: József Attila u. 42.

A bejelentkezés 14:00-tól 21.00-ig lehetséges. Ezt követően a bejelentkezés NEM LEHETSÉGES. Kijelentkezés a távozás napján 10.30-ig. A fentiektől eltérő bejelentkezés (14 óra előtt) és kijelentkezés (10.30 után) CSAK SZABAD KAPACITÁS esetén FELÁR ellenében lehetséges.

Elegáns, első osztályú panziónk, mely egyidejűleg 35 fő befogadására alkalmas, 17 teljesen felszerelt, összkomfortos, allergiamentes szobával és italbárral áll a pihenni és kikapcsolódni vágyó hazai és külföldi vendégek rendelkezésére. Egy vagy két gyermek számára a szállás és a reggeli 0 és 3, 99 éves kor között ingyenes a már meglévő ágyak használata vagy hozott utazóágy esetén.

Pótággyal, babaággyal nem rendelkezik a . Mozgáskorlátozottak részére kialakított szobával is rendelkezünk. Visszatérő hazai és külföldi vendégeink szolgáltatják a lehető legjobb referenciát panziónk jó és egyre növekvő hírnevének. Célunk a folyamatos megújulás, szolgáltatásaink körének bővítése, mellyel jelenlegi és jövőbeni vendégeink megelégedettségét szeretnénk szolgálni.

Baláca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes WiFi
17 szoba, 35 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló