Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Völgyikút Ház Panzió Veszprém

egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban a Völgyikút Ház, amelynek tervezésért Csomay Zsófia és Nagy György építészek elnyerték a Magyar Köztársaság Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztere, Varga István által adományozott Pro Architectura Díjat.

A park közel tízezer díszcserjével, koros őshonos és újonnan ültetett fákkal, a helyi forrás táplálta tóval csalogatja sétára a helyieket és a hotel vendégeit. Az épületben található rendezvényterem kapacitása 150 fő, amely találkozók, rendezvények és esküvők megrendezésére kitűnő helyszín.

Kisebb előadások és konferenciák, árubemutatók megtartására 2 különböző méretű konferencia teremmel rendelkezünk. A kültéri teraszunk kilátásával a Várhegyre és a parkra ideális és festői helyszín házasságkötési ceremóniák számára. Az épületben található egy Bowling kávézó is, melynek kapacitása 120 fő.

Kitűnő helyszín szülinapi partyk, baráti összejövetelek illetve záró rendezvények megtartására, melyek során az élményt fokozhatja a hárompályás bowling, csocsó, darts illetve billiárd.

A várra néző panoráma a városban egyedülálló. Átutazó vagy hosszabb ideig itt tartózkodni kívánó vendégeink részére 9 szobás panziónk nyújt lehetőséget a pihenésre. 10 perces sétával elérhető a a város vásárló negyede, a Kossuth utca, ahol kis butikok, kávézó, cukrászdák, valamint egy apró termelői piac várja a látogatókat.

Völgyikút Ház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
9 szoba, 21 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló