Dunavarsányban Pest megye közvetlen vízparti ház kiadó

Bojlislaci Nyaralója Dunavarsány

Bojlislaci Nyaralója Dunavarsányban ház kiadó, saját stéggel kristálytiszta vízű bányató partján. 1-7 fő részére. A bányató területe 18 hektár. A ház 4 méterre van a vízparttól.

A követlen házban található: konyha, étkező, szoba, fürdőszoba, zuhanyzó, WC. A jól felszerelt konyhában hűtő, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, kávéfőző. Lehetőség van a kinti tűzrakó roston sütő, bográcsozó használatára. Az 1-es és 3-as apartmanban klíma is van. Télen fűthető minden házunk. Parkolás a ház mellett. Kedvenc kutyus hozható 8 kg alatt. A vizpart mellett fedett van. A tóban fürdeni tilos. Dohányozni a házban tilos.

A tó halgazdagsága példásan magas: ponty, süllő, csuka, balin, fekete sügér. A 15 kiló feletti pontyok kimagaslóan jól foghatóak a jég beálltáig. Etetőhajó és halradar használata engedélyezett. Sporthorgászatra. 4 kg felett a halakat nem lehet megtartani. Pontybölcső használata kötelező. Harcsa állomány kimagaslóan nagy. 12 méteres Privát stégen lehet horgászni Egy horgásznak mindig a botoknál kell tartózkodnia. használata Tilos. Télen, nyáron csodálatos látványt nyújt a . várjuk a Pihenni, horgászni vágyó szállások szerelmeseit.
Bojlislaci Nyaralója,
Foglalható 2 szoba 7 férőhely, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Bojlislaci Nyaralója árak

1-es és 2-es 4 főig: 22 000,-Ft/éj.
6 főig: 26 000,-Ft/éj.
3-as : 30 000,-Ft/éj 6 főig.

Napijegyek 24 órára: sportjegy 2 bottal: 4000,-Ft
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)
+36 20/9417622

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló, 9 szoba 27 férőhely

Hotel London Rooms Zagreb Airport-Velika-28840

Hotel London Rooms Zagreb Airport Velika Gorica, Horvátország