Hunguest Hotel Forrás Szeged

Hunguest Hotel Forrás Szeged


Foglalható , 392 férőhely, háziállat nem hozható

A Hunguest Hotel Forrás és Konferencia Szálloda belvárosához közel, a partján várja a kikapcsolódásra vágyókat. A szobákon túl a pihenést a jacuzzival és kandallóval felszerelt luxuslakosztályok teszik különlegessé. Az étteremben a kulináris élvezetekről világbajnoki aranyérmes séf gondoskodik.

A szálloda különlegessége a sok szolgáltatás: bowling, , szépségszalon. Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, és élmény fürdőkomplexuma, a Napfényfürdő Aquapolis közvetlen összeköttetésben áll a szállodával, így a Forrás vendégeinek a belépőért fizetniük sem kell.

A Napfényfürdő Aquapolis egész évben közel 4400 m2-es vízfelülettel várja a Vendégeket. Itt található Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája 272 m. A fürdőkomplexum egyedi Csendes részlege 16 éven felüliek nyugodt környezetben történő pihenését szolgálja. A gyógyászati szárnyban szakorvosok és minősített gyógyvíz segíti a gyógyulást. A nyári időszakban legnépszerűbb strandján is fürdőzhetnek a Vendégek. A szállóvendégek részére a szobaár tartalmazza a fürdőbelépőt is.

Hunguest Hotel Forrás árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (4 éves korig ingyenes)
szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
196 szoba, 392 férőhely

Aminess Lume Hotel-Smokvica-38080

Aminess Lume Hotel Smokvica

Hotel HB Brilliant Brașov-Brassó-40144

Hotel HB Brilliant Brașov Brassó (Románia)