Lóbarát Lovasudvar Panzió Cserszegtomaj

Lóbarát Lovasudvar Panzió Cserszegtomaj

Csendes panziónk szeretettel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Töltse szabadságát a és a Hévízi tó mellett Cserszegtomajon. A szabadidő eltöltését, nagy udvar játszótérrel, kutyák, cicák és lovak is segítik. A lovasudvar teraszán grillezni, udvarában gulyáspartit lehet rendezni.

Kellemes sétákat, túrákat tehetnek a természetben a Felvidéki Nemzeti Park területén, kijelölt túraútvonalon, ha igénylik kísérővel vagy akár lovaskocsival, és lóval is bejárhatják a környéket. Kirándulásaikból visszaérnek, a lovasudvar nádtetős teraszán, finom cserszegi fűszerest kortyolhatva pihenhetik ki fáradalmaikat, szemüket nyugtatva a békésen legelgető lovakon, vagy a hévzi domboldal csendes lankáin.

A hévízi tó kellemes időtöltést kínál az év minden napján. A egész évben várja a kíváncsi érdeklődőket, és évszakonként, de akár nap mint nap más arcát mutatja vendégeinek. múzeumaira, látni valóira sem elég egy napot szánni. A Festetics kastély kiállításai, a hintó és vadászmúzeum felejthetetlen élményt nyújtanak a múltban való utazáshoz.

A Balaton múzeum kiállításai megismertetik vendégeiket a Magyar Tenger élővilágával. És még sok más amit a hely hiánya miatt nem lehet felsorolni. A közelben található , , Tátika, várai a történelem kedvelőinek lehetnek érdekesek. A sümegi várnál középkori lovagi viadalok várják a vendégeket.

Zalaszántón található Magyarország egyetlen Buddhista szentélye .Az itt kijelölt tanösvényeket bejárva bepillantást tehetünk a Keszthelyi hegység, növény és állatvilágába, geológiai sokszínűségébe. Sok érdekességet rejtenek a tanösvények táblái is .

Lóbarát Lovasudvar árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
8 szoba, 30 férőhely

Vácz Hotel-Vác-38241

Vácz Hotel Vác

Gólyahír Vendégház-Őriszentpéter-9436

Kiadó 6 fős vendégház Őriszentpéteren őrségi pihenés Galambosszeren