Rezi-dencia Gyógynövényfalu Rezi

Rezi-dencia Gyógynövényfalu Rezi

NTAK REIGISZTRÁCIÓS SZÁM. : EG20000449 A -dencia gyógynövényfalu községben található, a domtetejéről indul és nyújtózik el a hosszan a domboldalon. A panorámája mesés hiszen a dombról egy csodaszép völgyre tekinthetünk. Távol a nagy világ zajától… a felvidék nyugati részén fekszik, amely régió Magyarország egyik legszebb és legváltozatosabb része.

Felsorolunk néhány kihagyhatatlan látnivalót és aktív kikapcsolódást kínáló helyet a teljesség igénye nélkül: Rezi vár és a rezi pincék isteni olaszrizlingje. maga a város és hévízi termálgyógy tó. Helikon Festetics Kastélymúzeum, a keszthelyi part, kikötő és strand, vitorlázás a keszthelyi kikötőből.

játékstrand, strand. Batsányi kilátó és persze a balatoni srtand. Zalaszántói Sztúpa békesség és boldogság. A zalaszántói Mézeskalács Múzeum. és a szigligeti vár. és vidéke természeti csodái és természetesen a híres badacsonyi borok.

Tanú hegyek. És még megannyi csoda… Ahová kisbuszos kirándulásokat szervezünk mert mi nem csak szállást kínálunk, élményt adunk.

Rezi-dencia Gyógynövényfalu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 faház, 16 férőhely

Adéliget Vendégház-Balatonszabadi-41368

Adéliget Vendégház Balatonszabadi

Péter Nyaraló-Balatonmáriafürdő-31231

Péter Nyaraló Balatonmáriafürdő