Judit Vendégház Vonyarcvashegy

Judit Vendégház Vonyarcvashegy

Judit Vendégház-Vonyarcvashegy-28737


Judit Vendégház Fenyvesekkel körülhatárolt hegyoldalban, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező Vendégházunkat ajánljuk Vonyarcvashegyen 6-8 fő részére. Az egész nyaralót egyszerre egy családnak, illetve barátoknak adjuk ki, tehát adott időszakban csak a bérlő családé.

A vendégház jól felszerelt konyhával hűtő, mikró, kávéfőző, edények stb. rendelkezik. Az épületben 3 hálószoba található, 2 kétágyas, 1 egyágyas, illetve egy heverő található a galérián. A nappaliban ülőgarnitúra TV-vel, parabola antennával, nagy erkélyek kerti bútorokkal. Az udvaron grill, bográcsolási lehetőség. Nagy zárt udvar, napozó bútorokkal.

A környék gyönyörű, számos látnivaló, kirándulási lehetőség. Közelben Keszthely, , , nem messze és a Kis-. a Balaton legmodernebb, egyik legjobban felszerelt strandja, számos vízisport, labdajáték, különböző élmény elemek teszik a gyerekek körébe is méltán népszerűvé. Kiépített kerékpárúton élmény körbekarikázni a Balaton-felvidéket, gyönyörködni az ország egyik legszebb tájegységében. ()

Foglalható , nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 8 és háziállat nem hozható.

Judit Vendégház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. – október 1.
4 szoba, 8 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Ditlin Boutique Hotel-Pápa-28695

Ditlin Boutique Hotel Pápa

Gróf Panzió-Pápa-28720

Gróf Panzió Pápa