Közvetlen vízparti 6 fős nyaraló a Körös Peresi-holtágán

Teleszák Nyaraló Mezőtúr

Teleszák Nyaraló Közvetlen , klimatizált Mezőtúron a Körösök vidékén a Peresi-holtág mellett. A vízparton saját stégről élvezheti a horgászatot, a szemközti oldalon nincsenek nyaralók.

A házban, amely 56 nm, az alsó szinten teljesen felszerelt konyha és nappali egyben, a tetőtérben 1 nagy szoba került kialakításra. Az épület 5 +1 személy elhelyezésére alkalmas. A tetőtérben 2 db 2 személyes és 1 db egyszemélyes ágyon lehet éjszaka kényelmesen aludni, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban 2 személyes kihúzható kanapé teszi kényelmessé a Tv nézést. Internet és Wifi nincs. A fürdőben tusoló van. Törülközőt kérjük hozzon magával.

A ház Mezőtúrtól pár kilométerre van, aszfalt és murvás úton közelíthető meg. Az út télen nyáron járható, igaz kicsit gidres-gödrös, de kárpótol érte a nyugalom, a csend és a horgászélmény.

A vizet fúrt kút biztosítja, aminek erős vasas íze miatt célszerű főzéshez, tea és kávé készíéhez ásványvizet vinni. Nem ivóvíz minőségű. Fürdéshez, fogmosáshoz, mosogatáshoz használható a víz.
Teleszák Nyaraló,
Foglalható áprilistól-novemberig 2 szoba 6 férőhely, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható.

Teleszák Nyaraló árak

A ház 4 főig: 25 000,-Ft/éj,
minden további személy +2000,-Ft/fő/éj.

Foglalható éjszaka: június, július, augusztus min. 4, április, május, szeptember és október minimum 3 éjszaka. Bejelentkezés 13-15 óra, ijelentkezés: 10-10: 30 óra között. Amennyiben más időpontot szeretnének az érkezés illetve távozásra, előzetes megbeszélés szükséges.
Magánhirdetés, közvetlen kapcsolata hirdetővel.
ajánlatkérés (emailben)
+36 20/3182799

Csátó Vendégház-Tihany-11428

Csátó Vendégház Tihany négyágyas apartman

Apartel Chic-Mamaia-40814

Apartel Chic Mamaia (Románia)