Családunk a 70-es évek elejétől foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. Kezdetben 0, 5 ha, jelenleg 35 ha-os szőlőültetvényen gazdálkodunk. Szőlőfeldolgozónk és az 5000 hl bor befogadására szolgáló pincészetünk alkalmazza a hagyományos érlelés és kezelési technológia mellett a korszerű irányított eljárással történő erjesztést, lehetővé teszi reduktív borok előállítását, azok kezelését és tárolását. Pincészetünkben a gondos munka eredményeként Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Merlot, Zweigelt, Kadarka, Chardonnay, Sauvignon blanc, Olasz rizling és Cserszegi fűszeres borok érlelése és palackozása folyik. A magyar borok kedvelőit a pincészethez tartozó Borház Fogadóba 120 főig várjuk borkóstolóval, melegkonyhával (bejelentésre), magyaros ízekkel, szabadtéri főzési lehetőséggel. Pince-apartmanok a vendégek éjszakai szállását teszik lehetővé. A gyerekeknek az udvaron kialakított játszópark (homokozó, mászóka, hinta) biztosítja a kikapcsolódást. Szobaáraink a reggeli és az idegenforgalmi adó nélkül értendőek. Borkóstolót, borvacsorát előre történő egyeztetés után vállalunk.