Boróka Nyaraló Balatonmáriafürdő

Boróka Nyaraló Balatonmáriafürdő

Boróka Nyaraló-Balatonmáriafürdő-28001

Boróka Nyaraló Szeretettel várjuk a családokat, baráti társaságokat vagy csupán azokat, akik biztonságos környezetben, nyugodt pihenésre vágynak balatonmáriafürdői nyaralónkba. A ház két apartmanból áll, egyenként maximum 8 fő elhelyezésével. Ingyenes Wifi elérés A házhoz árnyas fedett tartozik, a hozzá kapcsolódó önálló, gondozott kertben bográcsozási, sütögetési lehetőséggel. A tágas zárt udvaron árnyékos parkolók is rendelkezésre állnak.

A környék tele van jó éttermekkel, lángosozóval, fagyizóval. Könnyed sétával elérhető az szabad (500m), ahol gyorsétterem és vízi sporteszköz kölcsönző is igénybe vehető. A vasútállomás mellett kölcsönzésre is van lehetőség. A közeli kikötőből menetrend szerinti hajójáratok közlekednek Badacsonyba és Szigligetre, esténként pedig disco hajó viszi a szórakozni vágyókat.

A szerelmesei is megtalálják a számításukat az utca végén húzódó nyugati övcsatorna horgász stégein, vagy a Balatonba nyúló térkövezett mólón. A központban esténként a karaoke bár és retró disco adja a hangulatot.

A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében, a vendégházban kerülendő a túlzott hangoskodás, zenélés vagy zenehallgatás. A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból távozásra utasítja. ()

Boróka Nyaraló képek

Foglalható áprilistól-októberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 16 és háziállat nem hozható.

Boróka Nyaraló árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Balatoni strand 600 m
Nyitvatartás: április 1. – október 15.
2 szoba, 16 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.
foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

Nyéki Vándor Panzió-Kápolnásnyék-28762

Nyéki Vándor Panzió Kápolnásnyék

Kócsag Apartman-Balatonalmádi-16853

Balatonalmádiban 4 fős 2 szobás apartman kiadó