Cserki Panzió Balatonfőkajár

Cserki Panzió Balatonfőkajár

Panziónk (8 szoba) központjában helyezkedik el. Épületünkben étterem és panziónk található. Éttermünkben bármilyen rendezvény lebonyolítását vállaljuk, kérés szerint szállással együtt. Balatontól 3 km (legközelebbi strand Balatonakarattyán). Fürdővel, Tv-vel, légkondicionálóval felszerelt szobáinkból 4 db.

pótágyazható, ebből 3 fotelágy (180 cm) Választható reggeli vagy félpanziós ellátás is. (Nem kötelező egyik sem) Reggeli szabadon választott vagy svédasztal (bármit elkészítünk igényeik szerint). Félpanzió reggelit és vacsorát tartalmaz (a vacsora fix menü). REGGELIS ÉS FÉLPANZIÓS ELLÁTÁST SZEPTEMBER HÓNAPTÓL JÚNIUS ELEJÉIG NEM VÁLLALUNK MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

Programlehetőségek: Balatonfőkajári REPÜLŐTÉREN SÁRKÁNYREPÜLŐZÉS (előre egyeztetés alapján, megfizethető áron, hatalmas élmény) 15 km-re Balatonfűzfőn BOB pálya és kalandpark, 3 km-re Fülén lovaglási lehetőség (előre egyeztetés alapján), 20 km-re Siófokon éjszakai szórakozási lehetőség.

A környéken egész nyáron kisebb rendezvények kerülnek megrendezésre. HÁZIREND Kedves Vendégeink. Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak a recepcióhoz.

A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének. Lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve távozás napján tovább maradáshoz 18.00 óráig amennyiben nincs foglalás a szobába.

Recepciónkon érdeklődjön ezzel kapcsolatban. A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a recepción dolgozó munkatárs az okmányok alapján egyezteti, elküldésre kerül az NTAK rendszerébe kormányzati rendelet alapján. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a recepció tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Az étteremben történt fogyasztást rögtön helyben lehet rendezni. Parkoló használat: Nyílt utcai parkolás. Dohányzás: A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS.

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás. Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.

Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után. Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát. A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos. A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

Távozáskor a szobákat átnézzük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a recepción, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.) Étkezés A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.

Szoba: A szobák nem rendelkeznek konyhával A szobához kérhetnek reggelit az étteremben lehet elfogyasztani reggel 8.00 és 10.00 óra között Június 20. – Augusztus 31. között. Ezen időszakon kívül csak nagyobb társaságoknak van lehetőség reggelit kérni. Az étteremből ételt kivinni szigorúan tilos.

Takarítás: A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényüket a recepción tudják jelezni.

Szemételhelyezés, kezelés: A háztartási szemét gyűjtése az apartmanoknál a konyhában, szobáknál pedig a fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. Szelektív zsákokat helyeztünk ki, amennyiben nem találja kérjen recepciónkon. A szemetet ne hagyják a folyósokon, ajtók mögött, közösségi tereken.

Tűzvédelem: A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A menekülési útvonal ábrája a szobák bejárati ajtó belső részen megtalálható. Szolgáltatások: A Vendégek részére a parkoló ingyenes. Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség.

Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Egyéb: A szobában felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre postázzuk.

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanokban és a szobákban tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl.

természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések) A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja. Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk.

Cserki árak és kedvezmények

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: május 1. – szeptember 30.
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
8 szoba, 16 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló