Homoky Hotels Bestline Hotel Budapest

Homoky Hotels Bestline Hotel Budapest

A HH Bestline Hotel az M0-ás és M5-ös autópálya közelében várja sok szeretettel régi és új vendégeit.

A csendes, nyugodt környezetben található, autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. Mindössze 30 perc alatt juthatunk el a Határ úti metrómegállóhoz, a menterend szerint közlekedő 66-os vagy 66E buszokkal, melyek közvetlenül elől indulnak.

90 db szoba várja kedves vendégeinket. Szobáinkra jellemző a kényelem, a komfort, és a letisztult stílus. Szállodánk egész területén díjmentesen elérhető, a vezeték nélküli internet hálózat is. A kanapékkal és fotelekkel hangulatosan kialakított lobby, könnyed beszélgetésekre, internetezésre, olvasásra, vagy egy kis pihenésre csábít.

Konferencia termünkben 45 főt tudunk kényelmesen fogadni. A vendégeinek megfelelő parkolási terület áll rendelkezésre, amelyet a személyautók és a buszok is ingyenesen vehetnek igénybe.

A HH Bestline Hotel kiváló úti cél lehet átutazó, a vezetésben elfáradt vagy pár kellemes éjszakát eltölteni kívánó vendégek számára is. Szállodánk dolgozói napról napra azon fáradoznak, hogy vendégeink kellemes és tiszta környezetben pihenjék ki az utazás fáradalmait, és egy következő alkalommal is szívesen térjenek be a HH Hotel Bestline-ba. Hétnél több szoba foglalása esetén egyéb foglalási feltételek vannak érvényben, melyről a szálloda ad bővebb tájékoztatást.

Homoky Hotels Bestline Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Díjmentes korai érkezés 13:00 órától, díjmentes késői távozás 11:00 óráig, ingyenes prospektus a környék látnivalóiról
Macska, kutya bevihető (fizetős)
90 szoba, 184 férőhely

Kék Kuckó Vendégház-Fonyód-33860

Kék Kuckó Vendégház Fonyód

Airport Wellness Panzió-Hajdúszoboszló-28193

Airport Wellness Panzió Hajdúszoboszló