Homoky Hotels Bestline Hotel Budapest

Homoky Hotels Bestline Hotel Budapest

Homoky Hotels Bestline Hotel,
Foglalható , 184 férőhely, háziállat hozható

A HH Bestline Hotel az M0-ás és M5-ös autópálya közelében várja sok szeretettel régi és új vendégeit.

A csendes, nyugodt környezetben található, autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. Mindössze 30 perc alatt juthatunk el a Határ úti metrómegállóhoz, a menterend szerint közlekedő 66-os vagy 66E buszokkal, melyek közvetlenül szálloda elől indulnak.

90 db szoba várja kedves vendégeinket. Szobáinkra jellemző a kényelem, a komfort, és a letisztult stílus. Szállodánk egész területén díjmentesen elérhető, a vezeték nélküli internet hálózat is. A kanapékkal és fotelekkel hangulatosan kialakított lobby, könnyed beszélgetésekre, internetezésre, olvasásra, vagy egy kis pihenésre csábít.

Konferencia termünkben 45 főt tudunk kényelmesen fogadni. A vendégeinek megfelelő parkolási terület áll rendelkezésre, amelyet a személyautók és a buszok is ingyenesen vehetnek igénybe.

A HH Bestline Hotel kiváló úti cél lehet átutazó, a vezetésben elfáradt vagy pár kellemes éjszakát eltölteni kívánó vendégek számára is. Szállodánk dolgozói napról napra azon fáradoznak, hogy vendégeink kellemes és tiszta környezetben pihenjék ki az utazás fáradalmait, és egy következő alkalommal is szívesen térjenek be a HH Hotel Bestline-ba. Hétnél több szoba foglalása esetén egyéb foglalási feltételek vannak érvényben, melyről a ad bővebb tájékoztatást.

Homoky Hotels Bestline Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető
90 szoba, 184 férőhely

Hotel Gründlers-Radstadt-39138

Ausztria, Hotel Gründlers Radstadt

Manuela Hotel-Balatonfüred-38261

Manuela Hotel Balatonfüred